maandag 17 augustus 2020

Een mooie samenwerking

 De tuin van de Sint Jan is voorlopig in gebruik genomen door 2 cafe's die om extra ruimte verlegen zaten. Meer omzet draaien is natuurlijk van belang in deze tijd en de samenwerking verloopt prima.

Daarom werd er gisteren een kerkdienst gehouden in de tuin met alles er op en er aan.


Een soort processie door de straat. Het moet een mooi gezicht zijn geweest. Het koor zingt al weer een poosje. In eerste instantie met hele kleine groepjes, maar gisteren weer op volle sterkte. Komende vrijdag beginnen de repetities weer, maar met in achtneming van afstand en andere regels. Het zal best even wennen zijn.



Het zal wel niet de laatste keer zijn dat de kerkdienst buiten gehouden wordt........ Het beviel erg goed


Vriendin Grietje uit Friesland stuurde me gisteren prachtige foto's van haar "Garden of Ederveen", ontwerp van Susan Smith. 46 tulpen kunnen nu in elkaar gezet worden, en het ziet er  prachtig uit.


Veel gespaarde blauwe lapjes, overal vandaan.


met slechts 1 rode. 
En daar staat de handtekening van Susan op.
Die krijgt een ereplekje.


Heerlijk, ik kon vandaag de hele dag buiten zitten, nadat we ons rondje weer konden lopen, eindelijk.

Het volgende deel van de Foxley Village is bijna klaar. De raampjes moeten nog vastgezet worden maar dat is een mooi klusje voor bij de Bee woensdag.


Morgen een druk dagje. De meisjes komen spelen en er komen ongelooflijk veel rollen stof binnen, ook voor de kerst. En nieuw half linnen in wit, licht ecru en in zwart.

Extra breed, geschikt voor "Round the Garden"
Nieuwe patronen zijn besteld en komen snel binnen. Ik hoop dat we weer een groepje kunnen vormen om er samen aan te werken.
Wollen stofjes en garen van Sue Spargo is op voorraad.

Mocht je belangstelling hebben? mail ons dan en we zetten je naam op de lijst.

Slaap lekker

groetjes

Wietske