maandag 11 juni 2012

verslag van 2 dagen.......

Hoi allen,

Na een lange dag ben ik net weer thuis gekomen.

Ik moest naar de tandarts in Eindhoven, om 9 uur werd ik verwacht. Voor de zekerheid ben ik een half uur eerder vertrokken en dat was maar goed ook want ik dook gelijk de file in. De tandarts was niet leuk, maar noodzakelijk helaas.

Vanmiddag moest ik om 1 uur in Helmond zijn om in een ad hoc koor te zingen. We zingen een aantal weken Renaissance muziek, uiteraard geheel uit vrije wil hoor. Deze muziek uit rond 1600 is schitterend om te zingen. Het is leuk om te doen. In de tussentijd ben ik niet teruggegaan naar den Bosch maar ben ik bij mijn koorvriendinnetje gebleven in Eindhoven, wij zingen samen al meer dan 10 jaar in een ander koor.
Dus de hele dag niet aan het handwerken geweest. Gisteren wel.

Er is een vlinder bijgekomen, maar o, o wat een tijdrovend klusje is dat. Ik ben er zowat de hele dag mee bezig geweest. Maar het wordt mooi en het is zo leuk om te doen. Rustig doorgaan maar. Na deze rand nog 3 randen te gaan, dus dat is 5 vlinders per rand, nu 2 af, dus in totaal nog..... volgens mij nog 18. Goh, dat zal dan wel pas ergens met de kerst worden vrees ik. Verder heb ik nog een stukje doorgequilt aan de Jules.

Jullie moeten maar niet letten op de vouwen, ik berg het iedere keer weer netjes op en heb de lappen nog niet gestreken. dat komt later wel. Alles moet ook nog aan elkaar genaaid worden maar daar heb ik geen ervaring mee. Jose in Tilburg zal mij ermee helpen.ik heb er nu 4 af, het project duurt in totaal een jaar, dus voorlopig kan ik nog vooruit. 

Maar we zijn gisteren ook aan het fietsen geweest en ik heb een paar mooie foto's gemaakt die ik jullie niet onthouden wil. Wij wonen zowat aan het Bossche Broek vast en het is er heerlijk om te fietsen. Met het mooie weer van gisteren lukte dat goed, we fietsen hier een aantal keren per week. Het is toch heerlijk, zo.n prachtig stukje natuur naast je voordeur. Maar de stad is ook niet te versmaden hoor!Maar met het mooie zonnige weer kon ik ook een paar mooie foto"s van ons dakterras maken. Ik zat al vanaf half 8 buiten gistermorgen.
Oké, jullie zijn weer op de hoogte, tot de volgende keer.

groetjes

Wietske