dinsdag 19 juni 2012

hier word ik nou echt blij van


Vandaag heb ik me beziggehouden met een patroontje van Reiko Kato en ik ben er behoorlijk tevreden over. Ik zal jullie eerst de foto uit het boek laten zien, daarna het patroontje en dan het resultaat.Alleen wel stom dat hij er in spiegelbeeld opkomt. Nou vind ik dat niet zo erg maar volgens mij doe ik dus iets fout. Volgende keer maar even goed kijken wat er gebeurd. Beginnersfout denk ik.........

Ik las vandaag de quiltmania van mei/juni en daar zag ik een leuk patroon in die ik toch even wil laten zien.
Je kunt dus zien dat je eerst alle kleine blokjes moet naaien en daarna patch je de afbeelding erop. Daar houd ik van! Ziet er leuk uit.

Zusje en ik hebben ons opgegeven bij Atelier Hartendief om te leren hoe je dubbele hexagonnen maakt met een knoopje erop. Het lijkt me erg leuk om te doen en ach het is gezellig om elkaar weer te zien. We gaan dit begin juli doen.


Maar ik zie zusje al eerder hoor want het is haar jongste dochter die trouwt. Vandaag stuurde ze een o zo leuke foto van nichtje. Ze heeft alvast haar nagels laten verlengen voor het grote feest met een blauw randje en een steentje op de nagel van de vinger waar de ring komt. Zo leuk! Ik had al in een eerder blogje verteld dat nichtje blauwe accenten wil voor haar trouwdag.
Vanavond hebben we ons vertrouwde rondje weer gefietst in het Bossche Broek. We werden alleen erg opgehouden door een hardloopwedstrijd. We zijn maar even afgestapt om niemand in de weg te zitten.Jammer alleen dat al die lopers straks weer gewoon in de auto stappen.

Midas Dekkers zou zeggen: " Als al die mensen nou de auto eens laten staan hoeft er niemand meer naar de sportschool."

Vanavond nog maar even een paar vingerhoedjes aangezet. ik moet er nog 7 dan heb ik een vierkant en is het middengedeelte van mijn top klaar.

goede nacht gewenst!

groetjes

Wietske