maandag 23 juni 2014

Loom (en)


Nou, dat waren we gisteren na de gezelligheid van de afgelopen dagen. Ook zaterdag was het druk in ons winkeltje en dan kan het zomaar eens zijn dat je op zondagmorgen kunt uitslapen en zo'n beetje de hele dag in je pyama loopt.

Je kunt het gerust "Loomen" noemen


Middelste had er ook last van, ze was de hele week alleen geweest met de kinderen en dus zocht ze een moment voor zichzelf en ging aan de slag met de elastiekjes van Laurens, zocht een patroontje op you tube en stuurde ons dit leuke resultaat toe.

En terwijl Herman zich bezig hield met
nieuwe FQ's snijden


De bakken waren nu wel heel erg leeg


Vermaakte ik me buiten


en genoot ik


 samen met Saartje


en Britt van het zonnetje en de stilte op het terras


Een volmaakte ochtend om alle Jane spullen


naar buiten te brengen en mijn "laatste onderhanden" blok eerst af te maken


En om daarna,


voor zover mogelijk,


Alle affo's  van een sashing te voorzien en ook aan het geheel vast te maken
Zo houd je overzicht


En dat vind ik nou zo leuk van Jane. Ieder blokje is het weer een feest om de techniek te proberen en om er nieuwe stofjes bij te zoeken


Dat is dus wat ik de komende 2 dagen ga doen, heerlijk in de "Loom" stand buiten op het terras want ook deze week wordt het weer gezellig druk.

Woensdag om 10 uur de Dear Jane Bee, vrijdag nog een, zaterdag komen een paar dames de opbergmap maken en zondag is de de high tea, en de kaarten van de boottocht voor de mannen liggen al klaar.

Alles is gepland en voorbereid. 

Overigens is er komende vrijdag een plekje vrij voor iemand die wil aanschuiven bij ons aan tafel om 10.00 uur. Dus mocht je zin hebben om een keer mee te doen, stuur mij dan een mail.

Ook de agenda is weer ingevuld voor de maand juli en daarop kunnen jullie zien dat we 2 weken dicht zijn in verband met de vakantie.

Fijne dag allemaal

groetjes

Wietske


8 opmerkingen:

Marguerite zei

Die spin ken ik nog niet. Hier verscheen wel een schildpad, cavia, konijn en heel veel armbandjes in alle soorten en maten. Wat je wel niet met een elastiekje kan maken? En leve you tube.
Je blokjes zijn ook prachtig. Ik ben ook druk bezig de mijne te voorzien van sashing. Wat wordt het geheel dan in één keer heel anders en zo mooi.
Geniet van het loom(en).
Marguerite

Judith zei

wat zien je bakken er prachtig uit! Ik heb bruine vingers en dat zie je terug in mijn bakken. Die overleven het nooit! Je elastieken spin is prachtig, leuk gemaakt, je zou haast zelf aan de slag gaan. Haast............ Gisteren was het hier ook een rustig dagje, blogjes geschreven, quilts terug gebracht naar de twee vriendinnen, vooral zitten kletsen over afgelopen zaterdag en nog een mini bee in soesterberg. Gisterenavond lekker thuis op de bank met een film en een grtote ster voor de Burnt. Jij ook een hele fijne week, geniet van alle blokjes die je voorbereid hebt en al af! Tjonge jonge de groep Janers die nu is opgestaan is er wel eentje van de vaart erin! Ik zie overal erg veel blokjes tevoorschijn komen. Leuk hoor.

Ieke zei

Fijn hè van die loom-dagen. Je gaat trouwens als een speer met je Jane-blokjes!

Truus zei

Wat wordt je DJ mooi en wat ben je al ver! Heerlijk al die plantenbakken bij jou op het terras en genieten van een zonnetje.Die is hier maar mondjesmaat te zien,dus geen terrasweer.
Succes met DJ
groetjes,Truus uit Drenthe

Anoniem zei

Heeeeerlijk toch, van die Loomdagen :-)
Geniet er lekker van, de drukte komt daarna wel weer.
En het is ook echt wel genieten bij jou op het terras, wat een prachtige kleuren zo.
Fijne dag, groetjes Patricia

marion zei

heerlijk van dat soort dagen, geniet ervan............

Ageeth Dorsman zei

Zo loom vind ik je zondagje niet, hoor Wietske, want wat ben je goed bezig geweest met je Dear Jane! Ik vind haar echt heel erg mooi worden!
Groetjes van Ageeth

Floor zei

Heerlijk hè, zo'n ochtendje "aanrommelen" zoals ik dat noem, niks moet alles mag.
Laat Herman maar lekker snijden :-)
Die spin..... ook al van elastiekjes? Heb wel leukere diertjes voorbij zien komen, want spinnen vind ik maar eng, ook als ze namaak zijn.
Maar wel knap om er dat van te maken hoor.