dinsdag 14 mei 2024

Mooie werkstukken….

 Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er een hoop moois opgehaald. Marina had weer een aantal tops doorgequilt en de ontvangers waren er allemaal weer ontzettend blij mee.

Bets viel al helemaal in de prijzen. Voor haar kwamen er maar liefst 2 quilts terug.

The Foxley Village


Ooit een Bom vanuit onze winkel


De vos prominent in beeld. Ik heb er hele goede herinneringen aan want ik maakte hem zelf toen ook voor  onze Koen.

Hij ligt er altijd onder.


“The Gossip in the garden”, ook een Bom van enkele jaren geleden. Heel mooi gemaakt door Bets en prachtig gequilt door Marina.

Ik begreep van Bets dat de quilts naar kleinkinderen gaan. Ze zullen er wel heel erg blij mee zijn.


Ook de quilt van Ortha is klaar. Zij kwam hem vrijdagmiddag ophalen. De klassieke versie als Bom en ook deze is prachtig geworden.


Anke gaf  zaterdag applicatieles en als voorbeeld nam ze haar “Secret Garden” mee. Ze is bijna klaar en dan kan hij ook naar Marina.


Door omstandigheden was het groepje maar heel erg klein, het werd een soort van privéles dus. We besloten toch om het door te laten gaan…..

Het was een erg gezellige dag en de beide dames hadden onverdeelde aandacht van Anke.


Zondagmiddag mochten we de  Maria Vesper zingen in de Sint Jan


Het was een hele bijzondere middag.


En kijk hoe lief: Els kwam luisteren vanuit Eindhoven en samen staken we een kaars op voor een zusje van mij.


Ze ligt al een poos in het ziekenhuis met sepsis en ze is echt heel erg ziek geweest. Wat een spanning weer. En zolang ze op de IC lag mochten we haar natuurlijk niet bezoeken.

Nu knapt ze op al zal ze een hele poos moeten revalideren. Gisteren zijn we, samen met een ander zusje, naar Groningen gereden. Groningen is ver om in één dag op en neer te rijden maar gelukkig woont er een zusje in Arnhem en konden we daar overstappen in haar auto.

We hopen vurig dat het snel beter gaat en dat ze naar huis kan.


Le Jardin imaginaire…. Wat een leuke quilt om aan te werken. Omdat ik rechts onderin ben begonnen was het kleine paardje snel aan de beurt.Morgen om 10 uur zijn we er weer. Morgenmiddag de Beatrix Potter Bee. Vrijdag is Patricia er weer met de laatste les voor de beginners en zaterdag zijn we ook van 10.00 tot 16.00 uur open.

Groetjes

Wietske