donderdag 9 mei 2024

De stad kleurt blauw-wit…….

vanwege de Maria-maand. 

In onze straat wordt ijverig gevlagd en het ziet er allemaal weer prachtig uit. Zo mooi met een stralende zon.


Ook de Korte Putstraat is eensgezind blauw-wit gekleurd.


Herman maakt nog een paar mooie foto’s voordat hij de kathedraal in loopt om de mis te zingen


Tegen half 10 is het al een drukte van belang. Veel bedevaartgangers steken al kaarsjes op en het gilde staat ook al te wachten.


Wij hadden gisteren in het SintJanshuis de laatste repetitie voor komende zondag want dan zingen wij de Mariavesper nadat de Bidtocht gelopen is, ook door onze straat.



Om 16.00 uur beginnen we te zingen en het beloofd mooi te worden.


De start was even lastig met “Je Jardin imaginaire” maar nu gaat het toch goed. In eerste instantie begon ik in het midden maar dat lukte niet. En dus is de start gemaakt onderin aan de rechterkant.


Ik heb ook besloten om niet de makkelijkste weg te bewandelen voor de rand. Dat kostte nog heel wat reken- en denk werk maar met enige aanpassingen gaat dit het wel worden


Ook de derde maand van “stop Thief” staat in de steigers en de afwisseling tussen beiden is echt fijn.


Morgen en overmorgen zijn we open op de gewone tijden. Zaterdag is Anke er met weer een nieuw groepje om het appliceren onder de knie te krijgen.


En heb je zin om mee te doen? Onder de tab cursussen vind je alle info. We hebben extra lessen ingelast op de woensdagen in juni en we hebben nog een paar plekken vrij.

Fijn weekend alvast en mocht je zondag in Den Bosch zijn? Loop even de kathedraal in om een kaars op te steken en om te luisteren…..

Groetjes

Wietske