donderdag 23 mei 2024

Carpe Diem….

 Op het moment dat ik het zoveelste knuffeltje aan het repareren ben, komt er een berichtje binnen dat mijn zusje vandaag naar huis mag.


Bijna 5 weken heeft ze in het ziekenhuis gelegen. Van zeer ernstig ziek tot een operatie en heel, heel veel onderzoeken en medicijnen mag ze nu naar huis en zal een gespecialiseerd verpleegkundige haar begeleiden om het infuus met antibiotica z’n werk voorlopig nog te laten doen.

Ze zal een lange tijd moeten herstellen en we hopen vurig dat er geen terugslag komt en dat ze in alle rust kan opknappen met een hoop lieve mensen om zich heen.

Vorige week bezochten we haar in het ziekenhuis in Groningen en zagen we dat ze nog een lange weg te gaan heeft.


En weer beseffen wij maar al te goed hoe kostbaar het is om gezond te zijn en hoe belangrijk het is om te genieten van de mogelijkheden die er zijn en die je graag samen wilt beleven.


Ons zomerprogramma is best gevuld, maar er zullen wat zaterdagen zijn waarop wij onze winkeldeur sluiten omdat we willen vieren…..

Mijn verjaardag bijvoorbeeld mag genoemd worden. Als je 70 wordt en het voltallige gezin dit graag met ons wil vieren……..


Vrienden die 25 jaar getrouwd zijn en die dit op een zaterdag gaan vieren. Daar willen we natuurlijk ook gewoon bij zijn.


Een mooi koor waar wij ons bij aangesloten hebben en dat ons gelijk uitnodigt om mee te gaan zingen in een kathedraal in Engeland gedurende een paar dagen.

Een TV uitzending in het Noorden van het land op een zondag waardoor reizen op zaterdag noodzakelijk is vanwege de repetities.


Kinderen die graag een weekend met ons op stap willen en voordat je alle agenda’s kloppend hebt……..


De activiteiten die gepland staan zoals de Summerschool, de High Tea, de bijeenkomsten, de Bee op de 1e woensdag van de maand, en de lessen gaan gewoon allemaal door. We hebben er omheen kunnen plannen 
of, in goed overleg, een andere datum kunnen vinden.
We zullen altijd op tijd op dit blog, op de socials, op de winkeldeur en op Google aangeven dat we dicht zijn, maar mail ons als je vragen hebt en houd vooral de berichten in de gaten om te voorkomen dat je voor de dichte deur staat.

Morgen en overmorgen zijn we open van 10.00 en 16.00 uur

Fijn weekend

Groetjes

Wietske