maandag 29 mei 2023

Wordt het buiten of wordt het binnen?

 

We zijn op alles voorbereid: Pinksteren 2023. "Familiedag light" noemen we het want we ontmoeten elkaar dit jaar zonder kinderen, aanhang en kleinkinderen. En zo doen we dat om en om. Het ene jaar met nageslacht, het andere zonder. De auto's zijn al onderweg want vanuit het hoge Noorden is het wel een paar uurtjes rijden.

En omdat de groep nu niet zo groot is valt ons de eer te beurt om het te organiseren . We zijn voorbereid op beide weertypes maar nu is het nog veel te koud om buiten te zitten. Hopelijk gaat de wind in de loop van de ochtend wat liggen.Eergisteren de laatste les voor de beginners. Enkelen hadden de top al helemaal af


met hele mooie resultaten

 
Patricia geeft de lessen en zij besloot om iets nieuws in te voegen.


In plaats van het hart met crazy quilten wil ze de techniek paperpiecen graag invoegen en wij zijn altijd blij als een lesgevende zelf initiatieven toont.


Daar hoort dan natuurlijk ook een nieuwe quilt bij en we hebben samen de kleuren uitgezocht. Patricia heeft hem bijna af zodat we in september weer met nieuwe frisse lessen kunnen gaan beginnen.
De les zit nagenoeg vol voor september maar meld je aan als je mee wilt doen en wellicht starten we dan weer met 2 groepen.


Lieve zachte kleurtjes dit keer. Het komt zeker af binnenkort maar Patricia gaat eerst op vakantie.
Dank je wel weer voor je mooie lessen en tot gauw!!!!!Françoise komt gezellig langs. Dat ze veelzijdig is dat wisten we al. Quilten, breien, en nu ook weer veel kilometers lopen voor de vierdaagse komt ze een metertje stof halen voor een project. Makkelijk als ze het allemaal zelf kan doen. Ze heeft de hulp van Herman niet nodig.


Maar dat ze ook nog eens een ervaren zanger is? Ze repeteert iedere woensdag mee bij ons koor voor de grote uitvoering in november waar wij de Haydn mis gaan opvoeren.

Onder het mom: ik heb al heel veel activiteiten dus dit kan er ook nog wel bij. Ze zou wel eens een blijvertje kunnen zijn op het koor.....


Deel 4 van "The secret garden" van Sarah Fielke is af.


De deelnemers zijn wat later begonnen natuurlijk dus hun foto's houden jullie nog te goed.


Pinksteren 2023: 

We gaan er een mooie dag van maken. Zonder mijn lieve zusje en daar word ik verdrietig van. Als er iemand van dit soort dagen hield dan was zij het wel.


Woensdag om 10 uur zijn we weer present en kun je aanschuiven bij de Bee. Neem een gezellig handwerkje mee en we maken er een mooie ochtend van.

groetjes

Wietske