vrijdag 19 mei 2023

Knutselen....

 Er is veel te vieren de komende dagen.

Valentijn en Laurens zijn beiden jarig en onze oudste kleinzoon wordt al 16!

We vinden het best ongelooflijk maar het is gewoon zo. In de 4e van het VWO zit hij en nu hij zijn vakkenpakket heeft gekozen en er lastige vakken afgevallen zijn gaat hij als een speer.

Valentijn is 12 geworden en we vieren het met elkaar komende zondag want dan doet Koen communie.

Natuurlijk willen we er allemaal bij zijn en er wordt toch al gauw op zo'n 20 gasten gerekend maar de ouders hebben een ruimte gereserveerd waar we elkaar ontmoeten kunnen.


Aangezien Isabel en Suze enorm van knutselen houden hebben wij afgelopen dinsdag mooie dingen gemaakt die we zondag aan de jarigen kunnen geven.


Heerlijke uurtjes zijn het en we maken Suze het meest blij met stikkers, veel plakband en papier. Ze maakt de mooiste creaties en Isabel houdt zich bezig met het serieuze werk. Een envelop met veel confetti waartussen het geld verstopt wordt en rolletjes papier waar het nodige aan spaargeld in verstopt is.


Maand 4 van "The secret Garden" van Sarah is op een haar na klaar.


Alleen de steel nog vast en de bladeren, maar dat is zo gebeurd. Hier en daar nog een rondje vastzetten en we kunnen weer rustig wachten op de volgende maand.


Ik had beloofd om nog even terug gekomen op de workshops van Janine.
Spontaan werd het idee geboren vorige week om de les "schulpranden" te gaan organiseren met de groep die les kreeg van Janine.

Omdat deze les dus direct vol zit hebben we een nieuwe datum gezocht en we komen uit op 16 december.

Onder de tab cursussen vind je alle info.


Helaas zullen we even moeten wachten tot Janine weer nieuwe data heeft. Ze is druk bezet met allerlei verschillende bezigheden en er zitten wat vakanties tussen. Dat en de nieuwe lessen die hier in september weer gaan starten maakt dat we de Mandela les even moeten uitstellen.

Zodra Janine weer zicht heeft op haar agenda laat ze het ons weten.

Morgen zijn we ook open. Volgende week ook op de gewone tijden en woensdag is er weer een vrije Bee. 

Volgende week zaterdag is Patricia er met de beginners.

Fijn weekend en geniet van het mooie weer. We hebben er lang op moeten wachten.

groetjes

Wietske