woensdag 24 mei 2023

toevallig.....

 

Kwamen zowel Mandy als Maria op de Bee. Maria heeft haar top af: tegeltjes van Caïro. Een poos geleden een begin gemaakt tijdens de Summerschool die door Mandy verzorgd werd.

Oh wat genoten we van het resultaat. Wat is hij mooi geworden!


Dan moeten we natuurlijk wel even naar buiten toe om een mooie foto te maken. De maakster rechts, de bedenkster links.

Prachtig is de top geworden.

De achterkant is vanmorgen gekozen, tussenvulling ligt klaar en zaterdag komt Marina en gaat hij mee naar België om gequilt te worden.


Tegenwoordig is het altijd een verrassing wie er op de koffie komt. Immers zolang Anke geen lessen geeft is er extra ruimte op de woensdagmorgen en daar wordt druk gebruik van gemaakt.

Heel gezellig en erg verfrissend om weer een aantal nieuwe gezichten te zien. 


Afgelopen zondag een feestdag: de communie van Koen. Een prachtig versierde kerk, schitterend aangeklede kinderen, een blije zonnige sfeer en dit keer mochten de opa's en oma's bij de ouders in de rij aanschuiven.


We hebben enorm genoten.


En cadeautjes die kreeg Koen ook. In een restaurant die prachtig versierd was met ballonnen 


En ach onze Suze vierde haar eigen feestje. Leuk detail: haar moeder had een lief wit jurkje voor haar gekocht maar daar kwam niks van in. 4 jaar en dan al zelf je feestjurk uitzoeken.......

Maar deze was ook mooi.


Een combinatie van een high tea en hartig ging er wel in na een lange kerkdienst en we smulden er van met elkaar. Koen was een blij kind. Al zijn ooms en tantes en nichtjes en neven en dan nog wat vriendjes en vriendinnetjes. De groep was toch al gauw zo'n 20 personen groot.

Het is de laatste bij ons die communie doet, maar intussen volgen de heerlijke gesprekken met grote kleinkinderen die al keuzes aan het maken zijn voor na de middelbare school.


Vanmorgen om 9 uur al de leverancier


Of ze vroeg mocht komen, en dat was prima

 
Spiksplinternieuwe Beatrix Potter stofjes op komst


We hebben heel wat rollen besteld

 
en over een week of drie komen ze de winkel in.


De kerststoffen mochten direct blijven.


en aangezien wij toch al een beetje in kerstsfeer zijn...... Je kunt er maar vroeg bij zijn. Over een paar weken beginnen we met de Festive Elf. We hebben nog een enkel plekje vrij dus meld je snel als je nog mee wilt doen. Alle info vind je onder de tab Projecten


Het was een heerlijk druk dagje. Vanavond weer naar het koor en zelfs als je moe bent na een dagje winkel knap je vanzelf weer op als je aan het repeteren gaat.

Overmorgen en zaterdag zijn weer open.

groetjes

Wietske