zaterdag 16 juli 2022

Vol-voller.-volst.....

 

Want behalve het behoorlijke aantal klanten die de winkel bezochten hadden we volle dagen in de keuken.

Gelukkig zijn er dan de foto's om het graven in je geheugen te vergemakkelijken, want waar waren we ook al weer gebleven?

De Dear Jane groepen op woensdagmorgen en vrijdagmiddag en de Challenge 365 dagen op de woensdagmiddag en de vrijdagmorgen.


De meesten van ons houden het wel bij wanneer welke groep aan de beurt is maar voor sommigen is het lastig te onthouden.......

Is ons geheugen niet meer zo scherp of vinden we het ook wel makkelijk als het in de appgroep iedere keer weer herhaald wordt?


Hoe het ook zij, het zijn reuze gezellige maar o zo drukke dagen geweest, waarin veel van elkaar geleerd is, waar lesjes zijn gegeven en waar we veel verschillende manieren van patchen hebben geleerd.


Een mooie top voor een kleinkind vraagt om een mooie rand en we helpen allemaal mee kiezen,

 
en als we er niet helemaal meer uitkomen welke stof of welk garen nou het mooiste past dan besteden we er ook ruim voldoende tijd aan om iedereen weer op weg te helpen.

Ik houd er van hoor, dit soort dagen. De reuring, de gezelligheid en de vele gesprekken zijn een cadeautje in deze roerige tijden......


Ik blijf definitief bij R*O*O*D


Maar de meesten hebben toch gekozen voor blauw. En waar de één de eerste blokjes maakt


Is de ander al een flink eind op weg.


En komen de mooiste onderdelen van de Droomborduurtjes uit de verschillende tassen


We vinden het prachtig om te zien


Het laat ook zien dat er nauwkeurig gewerkt wordt.


We hadden het al een poosje geleden afgesproken. Gezellig samen uit eten. Patricia en ik, we lachen er om. De één noemt het "werkoverleg" de ander "beoordelingsgesprek"
 

En de altijd heerlijke locatie "De 7e Hemel" lijkt ons een prima plek. Van enig werk bespreken is niks gekomen en van beoordelen al helemaal niet.

We hebben gewoon genoten van elkaar 

 
en van het heerlijke eten. Heerlijk en o zo gezellig....


Woensdag om 10 uur zijn we er weer. Hopelijk kunnen we ons wapenen tegen de hitte. We blijven maar binnen. 2 deelnemers aan de 4 daagse kennen we en ik ben heel benieuwd hoe ze het er af gaan brengen.


Fijn weekend allemaal, houd het hoofd koel en mocht je het "Hitteplan" van Claudia de Breij nog nooit gehoord hebben? even googelen en je blijft lachen.

groetjes

Wietske