zaterdag 27 november 2021

Gelukkig......

 Voor ons nu gelukkig even geen consequenties na de persconferentie van gisteravond. Alhoewel, we zijn wel benieuwd of deze maatregelen voldoende zijn om het tij te keren......

We hadden toch ook al geen  druk gevulde agenda voor de komende weken. Alleen de Bee's op woensdagmorgen, een keer een uitreiking van de nieuwe maand van de Jules......

2 uitzonderingen staan er op de agenda:

Als eerste een extra gezellige privé kerstbee  op woensdag 15 december. 

We waren altijd gewend om deze speciale dag te organiseren om onze vaste deelnemers aan de Bee te bedanken voor hun trouwe bezoekjes aan onze winkel. Vorig jaar ging het helaas niet door, maar zoals het nu lijkt kunnen we het voor dit jaar wel organiseren. Uit voorzorg hebben we de groep in tweeën gesplitst, één in de ochtend en één in de middag. Dus geen  kerstlunch maar wel iets lekkers bij de koffie of de thee en er komen weer 2 nieuwe randen bij aan het quiltje dat Mandy ieder jaar laat groeien met 1 of 2  zelfbedachte randen. Ze heeft er hard aan gewerkt de afgelopen tijd en het ziet er echt geweldig uit.

We verheugen ons erop en samen met Mandy maken we er een gezellig dagdeel van. 


In de 2e plaats hopen we natuurlijk dat onze eindejaars-verrassingsdagen kunnen doorgaan op 29 en 30 december. 
Ook deze dagen worden georganiseerd met Mandy samen en het onderwerp van dit jaar is

 "Easy Peasy"

De deelnemers krijgen binnenkort nog bericht van ons, maar de dagen zitten al vol. Met de aanpassingen die wij doorvoeren in de winkel moet het lukken.


Vanmorgen kwam Joke ons enorm verrassen met een prachtige "Merry and Bright" van Sarah Fielke.


Wat een details en wat ziet het er mooi uit.


Op de bogen zitten ieniemienie kleine kraaltjes. Onvoorstelbaar veel werk is dit geweest. 


En dan 3 keer dezelfde kerstrok. Voor ieder kleinkind één. Diep respect voor al dit moois.


We kregen gisteren een flinke doos vol met nieuwe artikelen van de leverancier en een aardigheidje voor de adventsperiode.


Ik heb stiekem een paar doosjes opengemaakt en er zitten leuke kleinigheidjes in voor iedere dag. Klanten die ons bezoeken in de winkel mogen er één open maken en de inhoud meenemen als het doosje tenminste niet al geleegd is.


We hebben weer een flinke stapel Dear Jane boeken op voorraad. Ik ben ook weer helemaal in de ban van de kleine blokjes en heb de afgelopen week weer een mooie punt gemaakt, waarbij ik de "opdracht" op FB volg.


En dan: eindelijk de brief waar we al zo lang op wachten. Inklaringskosten die we moeten voldoen om de patronen uit Australië echt in ons bezit te krijgen. Ze zijn eindelijk aangekomen bij de douane in Nederland. Nog even afwachten dus. Het geld is direct overgemaakt maar dan nog kan het best een weekje duren voordat de Mrs. Billings echt in de winkel is.

We hopen toch echt dat we iedereen de gereserveerde patronen  voor de kerst kunnen toesturen.


Volgende week zaterdag 4 december zijn we een dagje gesloten. We hadden dit sowieso al gepland omdat we langs de kinderen willen gaan om iets mee te vieren met sinterklaas. Of het allemaal doorgaat overzien we nu nog niet, maar een zaterdag vrij is best fijn.Informatie vinden jullie altijd onder het tabje agenda over onze aan- en afwezigheids tijden. Raadpleeg het altijd even of stuur ons een mailtje als je er onzeker over bent of de winkel open is.

Fijn weekend

groetjes

Wietske