maandag 4 januari 2021

Productie......

 

We hadden elkaar al een behoorlijke tijd niet gezien, maar dat is natuurlijk ook logisch. Ze had echter beslist niet stilgezeten.


Mooie productie van Marina, ze heeft keihard gewerkt de afgelopen tijd. Deze is gemaakt door Inge, het ontwerp is van Mandy. Al weer zo'n mooie af met bijzondere kleuren. Inge komt hem binnenkort ophalen als de omstandigheden het toelaten vanuit België.

Wij bewaren hem voor haar.


De Gossip, gemaakt door Marianne. Hij was al zo mooi toen ze hem bracht. Oude stofjes van haar zelf, nieuwe uit de winkel gekozen samen met ons. Zo mooi in deze kleuren.


"Byond the Porch", gemaakt door Jaqueline, vorig jaar toen ze meedeed met de Bom in onze winkel


Veelal met flisofix met een super mooi resultaat. Ook zij komt hem één dezer dagen ophalen.


En de Foxley voor Koen gaat mee terug met Marina en ik vertrouw hem met een gerust aan haar toe. Inmiddels weten we hoe mooi zij kan quilten......


Het was gezellig dat ze er even was in onze veel te stille winkel. Zeker nu ook alle kerstspullen opgeruimd zijn is het maar een doodse bedoening. Ik kom er nu niet graag, Herman is begonnen met spullen uitzoeken van ooit. Het enige voordeel is dat je het kunt laten liggen tot de volgende dag.

Gelukkig mogen we veel bestellingen verwerken en daar zijn we superblij mee.


Tijdens de feestdagen ontplofte de App groep van Juultje regelmatig. Juultje is een ontwerp van Hannie van "Marin Patchwork" Iedere keer weer is het een groot succes als we een ontwerp van haar gebruiken.


De deelnemers hebben hard gewerkt


met superleuke resultaten.


Sommigen hebben de applicatielessen van Anke gevolgd en ze waren niet heel gauw tevreden


Veel informatie is er onderling gedeeld


Een paar maken hem voor een familielid die in het onderwijs zit. Het is een leuk quiltje om in de klas te hangen en iedere maand geeft een leuke afbeelding om er lessen over te geven.

Veel plezier nog meisjes. Er komen gelukkig nog een paar delen dus jullie kunnen nog even vooruit.Over productie gesproken: vandaag beginnen de scholen weer en wordt er weer thuis gewerkt. Ik merk aan mijn kinderen dat ze het behoorlijk zat zijn. 

Het is niet anders, gewoon maar doorgaan. Isabel zet de vaart er goed in.


En Suze? Ze verslindt het ene blad na het andere en kleurt er lustig op los.
uren kan ze er mee zoet zijn.


Fijne dag

groetjes

Wietske