woensdag 6 januari 2021

Nostalgie......

 

We hebben besloten om de tijd met "een nagenoeg dichte winkel" goed te besteden en we zijn begonnen met het opruimen van één van onze bergingen.

We hebben dan wel geen zolder maar wel diverse ruimtes waar veel spullen opgeslagen liggen en dan komen er schatten tevoorschijn waarvan wij eigenlijk niet meer wisten dat we ze nog hadden.

Modelauto's van ons oudste kind, nu 43 jaar. Geweldig om de foto's te delen in de gezins-app. De kostelijke reacties over en weer over type auto, jaartallen enz.

Hij wil ze graag terug voor Fedde en Pepijn en stiekem voor zichzelf denk ik.


Tekenen kan hij ook. 

Deze maakte hij al op jonge leeftijd. De opdracht was: teken een woonvorm die afwijkt van het normale. Aangezien zijn vader bij de grote lampenfabriek in Eindhoven werkte was de keus snel gemaakt. Ik heb hem gevraagd of hij het schilderij terug wil, maar heb nog geen antwoord......

Moet niet te lang duren, want dan hang ik het zelf weer op.


Barbie's van de meisjes, ook zo'n 40 jaar oud. Herman reisde veel en probeerde uit ieder land een Barbie mee nemen. Vooral Japan had veel keus kan ik me nog herinneren.


Een koffer vol klein spul waar vroeger eindeloos mee gespeeld is.


Isabel is er dolblij mee.
 Ze was er gistermiddag uren zoet mee en natuurlijk moest het allemaal mee naar huis.


Gistermiddag speelden Suze en Isabel een paar uurtjes bij ons. Kon de mama vergaderen vanuit huis en wij hadden er even veel plezier van.

Suze begint veel te kletsen nu, en de keus was snel gemaakt wat opa voor haar moest tekenen.


Een beer of een haas. Het werd de beer maar het inkleuren behoeft nog wel enige oefening.


Zomaar een dagje: 

Mandy die zondag een berichtje stuurde. "Zal ik een dagje komen quilten?"
Heerlijk deze afleiding. Ieder aan een kant van de tafel. "Growing Wild" van Sarah Fielke mee om de laatste steekjes te zetten.


Prachtig wat is hij mooi geworden, maar wat een werk is het geweest.


Lieve afbeeldingen en veel afwisseling.


Hij mag straks in de winkel hangen. We zullen toch ooit wel weer open gaan? Voorlopig zal het er niet van komen als we de geluiden serieus moeten nemen.Fijne dag allemaal

groetjes

Wietske