dinsdag 19 augustus 2014

Herfst? Of toch nog maar niet


Natuurlijk is de herfst mooi. Korte dagen, lange avonden, kaarsjes aan en in mijn geval mandje naast de stoel waar alles onder handbereik ligt.

Maar dan bedoel ik natuurlijk wel zo'n herfst:


En niet zo een: Ik geloof dat ik de afgelopen dagen minstens 5 keer nat geregend ben, en 1 keer heb ik echt moeten schuilen voor een enorme plensbui


En ik ben natuurlijk stom want ik heb gewoon een auto voor de deur staan maar in het kader van de broodnodige en noodzakelijke beweging pak ik altijd de fiets.
En dan heb je soms pech

Ik moet op zo'n moment altijd aan Midas Dekkers denken die eens beweerde, dat wanneer we alles op de fiets of te voet doen, we geen sportscholen meer nodig hebben.

In ondersteun deze uitspraak van harte!!!!


Wij gaan deze winter weer naar Curaçao en er gaan kinderen en kleinkinderen mee.
Afgelopen jaar kwam het er niet van, maar nu kunnen we ons weer enorm gaan verheugen op 10 dagen warmte, zon en plezier……
Schoonzoon heeft gisteravond laat de vluchten nog geregeld


Heerlijk vooruitzicht…...

Maar we gaan eerst nog een gezellige drukke tijd tegemoet in het atelier. Janine stuurde mij gisteren de foto van het ontwerpje van haar zelf wat we gaan gebruiken bij de cursussen. De stofjes heeft ze uit onze winkel gekozen, maar eigen stoffen zijn natuurlijk ook prima.


Op veler verzoek gaan we in november ook nog 2 data plannen en wel op de 7e en op de 21e. Lees onder projecten alle bijzonderheden en meld je aan als je er zin in hebt.

Ik heb gisteren dit blok op een andere manier geappliceerd dan ik anders doe en het resultaat is mooi geworden.


En dan nu maar eens kijken of we het vandaag een beetje droog kunnen houden.

groetjes

Wietske