donderdag 21 augustus 2014

Dit is wel heel erg leuk…….Afgelopen week had ik contact met Coriene (klik). Zij behartigt de belangen van Susan Smith in Nederland en zij zorgt ervoor dat we straks, in de loop van september, de patronen van de Stonefields op tijd in huis hebben.

Coriene is al een heel eind gevorderd met de top en zij bood spontaan aan om haar Stonefields-tot-nu-toe- te komen laten zien op 31 augustus.


Vooral diegene die meedoet aan de Stonefields: kom gerust kijken en hoor van Coriene hoe leuk het was/is om deze quilt te maken. Ze zal vast wel de nodige tips hebben voor ons.

Op haar blog heeft ze ook regelmatig over haar vorderingen geschreven dus een kijkje nemen is de moeite waard!!!

Op zondag 31 augustus hebben we open huis tussen 13.00 en 16.00 uur. Je kunt vrij binnen lopen, kijken en ontmoeten en op alle producten, uitgezonderd de patronen geven we een korting van 10%.

Tegenwoordig zijn de winkels in Den Bosch bijna allemaal open op zondag, dus wie weet kun je een bezoekje aan ons combineren met een gezellige winkelmiddag.

De maand november zit ook helemaal vol voor wat betreft het appliceren, dus je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

Vandaag een dagje voor mezelf, eens kijken of er weer wat schot in de diverse blokjes komt. De afgelopen dagen kwam er bijna niks van en dat voelt "kaal"


Fijne dag

groetjes

Wietske