woensdag 14 november 2012

Ohhh, wat dom!!!!!!

Ik vrees dat ik ietwat beneveld was door de champagne gisteren, want ik ben me daar toch lekker bezig geweest......


Met frisse moed ben ik aan de 2e maand van de rozenmandjes begonnen. Halverwege dacht ik nog wel dat ik het gevoel had dat ze erg klein waren, maar ja voordat je echt door hebt wat er gebeurd, is het mandje ook weer af, en krijg je dit verschil.
Ik had dit patroon moeten gebruiken

En ik gebruikte dit


Marijke had, toen ze het allereerste pakketje opstuurde de standaard maten meegestuurd die nodig zijn voor alle mandjes. Het overzichtje dat ze dan iedere keer weer meestuurt is een verkleinde uitgave.

Gisteren contact gehad met Marijke en ze is zo lief om een paar nieuwe stofjes op te sturen. Zomaar gratis en voor niks. "Maak er maar een speldenkussen van" aldus Marijke. Lijkt me een goed idee.

Marijke, hartstikke bedankt. Het zal niet weer gebeuren. Maar ja champagne drinken is niet echt mijn ding.

Trouwens nog heel erg bedankt allemaal voor jullie lieve en leuke reacties. Ik heb er ontzettend van genoten.Gisteren kwam het speldenkussen binnen dat zusje voor mij bij de Quilthoeve heeft gekocht. Hij past precies bij de rest van de spullen.

Vandaag een gezellig dagje. Vriendin- en oude buurvrouw- Liesbeth uit Eindhoven komt op bezoek. Ik heb al weer een paar vragen over het borduurwerk waar ik mee bezig ben, en Liesbeth is een expert!

Morgen weer een verslagje

groetjes

Wietske

6 opmerkingen:

Judith zei

Dit overkomt mij ook zonder champagne! Veel plezier vandaag.

Lida zei

Maar het is wel een mooi mandje ondanks de nevels! Dus succes met de volgende wat grotere! Leuk hoekje zo met al je spulletjes, fijne dag'
Lida

Ineke B zei

Dat gebeurt de meeste van ons wel eens dat we te enthousiast van start gaan, denk ik. Zal nu wel niet meer zo snel gebeuren. Lief dat je nieuwe lapjes krijgt.

Veel plezier vandaag!

Liefs, Ineke

Sezoentje-Sonja zei

Mmmmmm, dacht ik champagne? dus eerst maar eens je vorige post bijgelezen, wat een prachtig nieuws, van harte gefeliciteerd. Zo krijg je een heerlijk grote familie hè , mooi ;)
Wel jammer van je mandje maar een speldenkussen zal er ook heel mooi van zijn!
Wat heb je een mooi hoekje in huis zeg, wat een mooie spulletjes,
geniet van je dagje vandaag,
liefs, Sonja

Marguerite zei

Als je je mandje zo ieniemienie al zo mooi kan maken dan moet een maatje groter helemaal super worden. Lief dat je nieuwe stofjes krijgt. Het gebeurt ons allemaal wel een keertje. Als je stof uit je voorraad haalt hoeft niemand het te weten. Je had nu gewoon de pech dat het afgemeten stof was. Niet te veel kletsen vandaag we willen wel zien hoe je borduurwerk wordt.
Groetjes Marguerite

Klaske zei

Wietske toch, voortaan maar van de champagne afblijven;-)
Lief van Marijke!