maandag 16 juli 2012

Zomaar een tweede blogje!Tja het kan niet op vandaag. Heeft wel een reden hoor. Ik had jullie foto's beloofd van de Dancing Dolly's en wat je belooft........

 Maar morgen komt een vriendinnetje van mij koffie drinken/lunchen enz. En aangezien ik de dames vanmiddag al op de foto had gezet, publiceer ik ze nu maar alvast zodat jullie morgen niet ongerust hoeven te worden.


Nog even een reminder van het patroon zoals die in het boek staat.


Ik heb wel andere bloemen gebruikt en sterren. En ik heb er dubbele hexagonen in gebruikt. De dames liggen al wel netjes naast elkaar maar de bloemen, sterren en hexagonen moeten nog gerangschikt worden. Dat komt straks wel als ik de ondergrond gekocht heb.

Ik kan jullie verzekeren dat dit een ongelooflijk leuke klus is. Ik ben dan ook van plan om toch de hele quilt van 2 bij 2 meter te maken.

Geniet even mee van de details:Alle bloemen en hexagonen krijgen een knoopje, alle jurken een kantje.

Ik heb maar even het logeerbed gebruikt om de meisjes op te leggen en daar laat ik ze maar een paar dagen liggen om het overzicht te houden. Ze zullen er zo rond het weekend helaas weer weg moeten want dan komt middelste een nachtje met de kindjes logeren.
Wie weet, misschien heb ik ze dan al wel op de ondergrond bevestigd.

Morgen maar weer eens een paar steekjes borduren. Ik ben met een nieuwe rand begonnen, andere vlinder, andere kleurtjes, dit in het kader van de nodige afwisseling. De uitgehaalde vlinder moet er natuurlijk wel weer aan, maar nu even niet.

Ik houd jullie weer op de hoogte.

groetjes

Wietske

5 opmerkingen:

Freubeloma zei

Gaat heel mooi worden! Mooie kleurtjes ,en heel leuk met al die verschillende kantjes. Gr. Janny

Lida zei

Heel gezellige dag gewenst mt de dames en geniet van je dollies, ze zijn echt heel leuk in deze kleurtjes!
Groetjes
Lida

marga zei

Wat zijn de Dollies mooi he.
Kan mij voorstellen dat je er veel plezier aan beleefd.
Veel plezier met jou vriendin vandaag.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Ha Wies,
Heb nog niet eerder gereageerd, want net terug van vakantie.
Je weet, ik ben een niet-fröbelaar. Ik kijk dan ook vol ontzag naar je creaties, en lees met bewondering hoeveel geduld je hebt om al dat moois te maken! Natuurlijk ben ik daarnaast heel erg geïnteresseerd in je familieverslagen, ook die volg ik met veel plezier!
Veel groeten,
Aly

lia zei

Dat ziet er gezellig uit met die vrolijke kleurtjes en leuk zo met die knoopjes.
Groetjes Lia