maandag 23 juli 2012

Het wordt mooi weer vandaag!Heerlijk je kunt maar niet vroeg genoeg beginnen aan zo'n mooie dag als vandaag. Genoeg te doen als ik naar al mijn projectjes kijk.
Gisteren ben ik bezig geweest met mijn eerste stukje van de pronkrol. Erg leuk om te doen. Aan de zijkanten van het borduurlinnen zitten gaatjes en daar heb ik een mooi klein lintje (uiteraard rood) doorheen geregen.


Let maar even niet op de kring op het tafelkleed, is van het kopje thee.... (stond in de weg voor de foto)


Inmiddels heb ik gisteren contact gehad met Jeanny. De geborduurde pronkrol die ik mijn vorige blogje liet zien was door haar gemaakt en er zit uiteraard een verhaal achter. Mooi om te horen en heel erg leuk om contact te hebben. Deze week, woensdag en donderdag staat ze op de markt in Roermond en omdat zusje dan nog wel op de camping staat zullen ze elkaar vast wel even ontmoeten. Ik vind dit soort contacten toch zo leuk!

Ik heb nog maar eens weer een paar foto's van de planten op het terras gemaakt, ze zien er nog wel mooi uit, maar hebben toch enorm geleden van alle regen.

Britt verheugt zich op het feit dat "haar mensen" vandaag weer buiten zitten.
Gistermiddag ons rondje gefietst, daarna zijn we op de fiets naar jongste en schoonzoon gegaan om met hun mee te eten. Ze vertrekken vandaag naar Luxemburg voor een weekje en wij mogen op de poesjes passen. We hadden ze uitgenodigd om mee te eten in de KP straat, maar jongste zei:" mam kom maar bij ons eten, ik kook verantwoord en gezond. " Jongste eet geen vlees, vandaar........, middelste trouwens ook niet. Was vroeger erg lastig toen ze thuis woonden, ik moest vaak dubbel koken.


We werden enorm verrast met een cadeautje van hen, een achttiende-eeuwse (ca.1740) ets van de kaart van 's-HertogenboschWe zijn er reuze blij mee, en zullen er een ereplaatsje voor zoeken.
Jongste en schoonzoon wonen ook in het centrum van Den Bosch, alleen aan de andere kant. Ze hebben een schattig huisje met een schitterend tuintje. ik verbaas me er altijd over hoe leuk een tuin kan zijn als je er gewoon eigenlijk niets aan doet.
Fijne dag allemaal en geniet van het mooie weer!

groetjes

Wietske

1 opmerking:

Lida zei

Leuk zo uitgenodigd te worden en verwend door eigen kinders en zowel jou sjieke terras als het tuintje geven een heerlijke zomerse indruk!
Groetjes en plezier met je steekjes,
Lida