woensdag 11 juli 2012

(Heel) Klein blogjeDe dames vermenigvuldigen zich gestaag en hebben het prettig in de bak (hoop ik maar)

Ik ben de deur niet uit geweest gisteren, was niet nodig en ik had hoge doelen gesteld! Er zijn hartjes bijgekomen, nog een bloem, en ik heb het 3e deel van de Jules gequilt.


Nu kan ik deze 5 stukken alvast aan elkaar zetten, maar daarvoor ga ik een ochtend naar Dorry. Ik denk dat ik er alleen ook wel uitkom als ik dat zou willen, maar even naar Tilburg rijden is ook gezellig. Leuke stofjes kijken en leuke ideetjes opdoen.

Als laatste heb ik tot gisteravond laat lapjes zitten knippen. Jeetje wat een hoop werk is dat toch. Bloemen, maar ook de lapjes van mijn eigen ontwerp moet ik niet vergeten natuurlijk.

vandaag ben ik een beetje uithuizig, dus ben benieuwd wat de status morgen is.


Ik houd jullie op de hoogte.

groetjes

Wietske

2 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Hoi Wietske, wat lees ik weer veel leuke dingen op je blog!!! ;)))
P*R*A*C*H*T*I*G.....!!
En hier hetzelfde verhaal, hoor. Ben soms met zoveel dingen bezig,dat ik veel tijd verdoe met beslissen waar ik nu weer eens mee verder ga...
En dat moet nu toch echt maar eens anders. Je DH heeft wel gelijk: eerst maar eens iets afmaken voor ik aan iets nieuws begin... (wellastighooralsjesteedszoveelmooisziet...)
Liefs uit Ommen, en genietze vandaag!
Ria.

Marguerite zei

Oh wat wordt die Jules mooi. Komt ook weer op mijn lijstje "die wil ik" erg he!! Heb nog nooit zoiets gemaakt en toch wil ik het ook. Heb ik meteen een goede reden om heel veel lapjes te kopen. Hahahaaaa...
De dansende dames worden ook heel leuk. En heel veel plezier in Tilburg (ben ik nog nooit geweest).
Groetjes Marguerite