donderdag 16 november 2023

Nog even de puntjes op de I……

 Ongeveer een half jaar hebben we gerepeteerd aan een moeilijk maar prachtig stuk muziek, maar gisteravond was het dan echt de laatste repetitie voor het concert.


Zaterdagmorgen repeteren het orkest en de solisten alleen met de dirigent, zaterdagmiddag voegen wij in met de generale.

Tussendoor even naar huis om ons in het zwart te steken en om half 8 staan we ervoor met z’n allen. Het belooft prachtig te worden.

Maandag vierden we de verjaardag van Koen in een kletsnat Maastricht. Het was een grote verrassing voor hem dat opa en oma er waren en alhoewel hij morgen pas jarig is voelde het bij hem als echt jarig en echt feest.


Spelletjes doen en een treinrails leggen met opa


En oh wat zijn onze pubers gezellig om mee te kletsen. We genieten enorm van deze heerlijke middag.


Terwijl de moeder de oven aanzet en opa naar een tekenfilm kijkt met de jongens heeft Laurens al weer honger. Hij wacht niet tot het eten klaar is. Ik blijf altijd aan het werk. Mails en appjes gaan altijd door, ook als de winkel dicht is…….


Eergisteren de meisjes weer van school gehaald en natuurlijk moesten we het Sinterklaasjournaal eerst nog  terug zien


Deden we een spelletje rummikub waarbij Suze nog wel wat hulp nodig heeft


En als zij dan nog naar leuke tekenfilmpjes kijkt


Doen opa en Isabel nog een spelletje schaak.


Een enorm gevaarte vlak voor ons raam als we wakker worden. Ongelooflijk hoe de mannen het voor elkaar krijgen 
 
Om zoiets te bedienen zonder de dicht op elkaar gepakte huizen te beschadigen. Gelukkig hoefden ze niet bij ons te zijn…… maar de straat was toch zeker tot na de middag afgesloten.


Herman heeft een nieuwe foto gemaakt van de winkel voor de advertentie in het Quiltnieuws. Ieder jaar hebben we de mogelijkheid om de foto aan te passen en we vinden dat een kleine aanpassing wel weer nodig is.


De Quiltmania is weer binnen en inmiddels verstuurd naar onze vaste lezers. Helaas gaan ook hier veranderingen plaats vinden: nog maar ieder kwartaal een nieuw blad en niet meer in het Nederlands helaas. Ook de vertrouwde winkels worden niet meer bevoorraad, alleen in de quiltwinkels zullen ze nog te koop zijn.

Voor de meeste van onze lezers houdt het dus hier op. Engels lezen is oké maar een patroon in het Engels ontcijferen is voor velen niet te doen.


Ook dit mooie boek kregen we gisteren binnen maar we hebben nog slechts 1 exemplaar op voorraad. Haast je dus als je het nog in je bezit wilt hebben.


Morgen zijn we open tussen 10.00 en 16.00 uur en wellicht ten overvloede: 

zaterdag zijn we gesloten.

Groetjes

Wietske