donderdag 17 augustus 2023

Heerlijk is het nu buiten

 Nog maar even van genieten want komend weekend zal het weer erg benauwd worden. Jammer want we zitten nu nergens liever dan buiten. Beetje aan de frisse kant nu, maar met een warm vest geniet ik er van.

Ook ‘s avonds zitten we vaak even buiten. Genieten van de stilte en de verlichting. Het wordt al weer wat sneller donker en het kan vooral Herman erg bekoren dat kerst weer dichterbij komt.


Dinsdagmiddag kwamen Isabel en Suze weer een middag spelen. In rap tempo worden hier altijd de verschillende bezigheden opgepakt: er werd een armbandje gemaakt, er werd geborduurd


En het kleurboek is ook heerlijk. Suze begint al behoorlijk netjes tussen de lijntjes te kleuren.


Maar gaatjes prikken en borduren was toch duidelijk haar favoriet. Zal er dan toch een kleinkind zijn die in de voetsporen van oma treedt?

Het zou toch leuk zijn.


Isabel vindt klussen met opa spannender. Ze leert veel op de scouting en dat merk je echt.

 Nog steeds zit het Kattenluikje in de deur en het ziet er niet echt gezellig uit. Een rooster over het gat biedt uitkomst, we hebben definitief besloten om niet meer aan huisdieren te beginnen.

Isabel is bijzonder handig met de schroefmachine en samen maken ze het netjes in orde.


Het was gezellig gisteren bij de Bee. Mandy nam haar Secret garden mee. Ze is ook helemaal bij en het wordt echt prachtig.
 


Silvi kwam haar top brengen om te laten doorquilten door Marina en ook zij is met de Secret garden bezig maar dan met stoffen uit onze winkel.

Prachtig om te zien.


Natuurlijk moesten we buiten even een foto maken van haar “Beyond the Porch” van Nathalie Bird.


Ook dit project werd vanuit onze winkel als BoM gedaan.



Binnenkort komt Marina weer langs om het één en ander te brengen en op te halen. Mocht je ook iets graag doorgequilt willen hebben? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij verzorgen het voor je.


Maria is ook al weer present. Ze heeft de smaak te pakken en is helemaal verslaafd aan de hartjes van afgelopen weekend.



De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het afmaken van de dieren van het patroon van Beatrix Potter


Het is zo ontzettend leuk om dit te doen


In eerste instantie ziet het er niet uit maar gaandeweg ontstaat er iets moois.


Morgen en overmorgen zijn weer open tussen 10.00 en 16.00 uur en morgen komen de deelnemers van de Challenge  (in de ochtend) en de Dear Jane (in de middag) weer bij elkaar.

Fijne dag

Groetjes

Wietske