zondag 26 juni 2022

Heel soms......

 

We vertrokken gisteren direct na sluitingstijd. 

Normaal gesproken ben ik niet zo van 3 dagdelen op de zaterdag.

Best vermoeiend vooral met dit warme weer. 2 dagen de winkel open en dan ook nog weg na sluitingstijd. Maar in dit geval:

Gauw stofzuigen, vaatwasser aan, prullenbakken leeg, WC's schoonmaken, kassa in de kluis en op naar Utrecht.

In de Nicolaïkerk moesten we zijn en het was snel gevonden dus we hadden tijd genoeg om even te gaan eten op één van de vele terrassen.

Een prachtig concert!!! 

Jonge mensen, veelal studenten met belangstelling voor klassieke muziek.

Echt genieten, en het voordeel van dit jaargetijde is natuurlijk dat, als je om 10 uur naar huis rijdt, het nog licht is buiten. Heerlijke lange zomeravonden........Een druk maar gezellig dagje was het gisteren in de winkel. De 365 dagen Challenge is zeer in trek en deze beide dames zijn behoorlijk fanatiek met blokjes en kleurtjes. De één blauw, de ander rose. De één net terug van vakantie, de ander gaat en dan is het fijn om je stofvoorraad weer even goed op peil te brengen......

Ze kunnen weer verder, hebben de nodige inspiratie opgedaan en we zijn weer bijgepraat.... ook heel belangrijk.


De beginners kwamen gistermiddag maar dit zijn nu echt geen beginners meer. Helaas een afwezige maar de rest mocht een extra lesje volgen omdat er nog wel wat vragen waren over de afwerking. De rand, de bies, de tunnel en het label. Alles kwam voorbij en natuurlijk vraagt dit resultaat om een mooie foto met de juf.


Supertrots zijn we op onze Pien. 

17 jaar is ze inmiddels en ze gaat na de zomer naar de 6e van het VWO. Ze is zich al druk aan het oriënteren op het vervolg van haar opleiding, heeft al wat keuzes gemaakt en het leren van deze tak van sport was nu nog net wat ze wilde doen om creatief verder te gaan.

Het komt zeker goed met haar!!!!

In september starten weer de nieuwe beginnerslessen


Ook de foto's van de volgende maand van de "Huizen en Harten" komen weer binnen via de App.
Weer eens mijn eigen quilt in de winkel 

"Happy Days" van Sarah Fielke mag weer een poosje hangen. We hebben nog enkele complete dozen op voorraad met niet alleen het patroonboek maar ook alle stoffen voor de top zoals deze quilt van mij en van Sarah zelf.

Je kunt een compleet pakket kopen tegen gereduceerde prijs: van 398 euro voor 335 euro, dus 63 euro korting en daarvoor krijg je het complete stoffenpakket keurig verpakt in maanden, je krijgt het boek met het patroon en wij zorgen dat je toegang krijgt tot de video van Sarah met alle uitleg.

Laat het ons weten via de mail als je belangstelling hebt.

Het weekend begint nu ook voor ons. Woensdag zijn we weer open en er is een Bee. heb je nog zin om aan te schuiven? Mail ons en we kijken of er een plekje is aan de keukentafel.


Groetjes

Wietske