vrijdag 3 juni 2022

Veel te snel.....


vliegen de dagen voorbij. 

Sommige afspraken staan al in de agenda en een paar worden alsnog gepland

Kinderen die gewoon komen spelen omdat het zo gezellig is en omdat het eigenlijk jammer is als de ouders vrij moeten nemen als we niet oppassen......


Isabel neemt tegenwoordig standaard vriendinnetje Eva mee maar Suze vermaakt zich ook prima zonder hen.


Vooral als opa wat extra aandacht aan haar schenkt is ze helemaal gelukkig. Opa is haar vriend en ze is echt dol op hem.


Ook de afspraak bij de GGD stond al gepland. We kregen de uitnodiging voor de tweede booster al in februari maar toen hadden we corona en moesten we het even 3 maanden uitstellen. En nu dan toch maar gehaald want als we de geluiden om ons heen horen kan het na de zomer wel weer eens behoorlijk lastig worden.

Je kunt hem maar gehaald hebben vinden wij.


De planten op het dakterras hebben zwaar te lijden gehad van de hoosbuien dus ook het tuincentrum moet bezocht worden.


En alweer een jarige kleinzoon!! 

Niet dat we er nu heen moesten, we waren immers al geweest, maar toch een beetje extra aandacht ...... Hij wordt groot onze Laurens, gaat met vrienden naar de bowlingbaan, en uit eten. Hij groeit ons nu letterlijk boven het hoofd.

We zijn super trots op hem. Ondanks de lastige coronatijd toch over naar 4 VWO vinden wij knap.


En onze Pepijn:

Grote kleine schat met z'n blonde krullen. Als enige van alle kleinkinderen haalde hij de afgelopen week diploma C...
Ook weer zo'n moment.
We vinden het heerlijk om mee te leven met al het wel en wee van de kinderen. Allemaal uniek en allemaal anders. 


"Downton Abby" 

eerst samen uit eten en daarna naar de film. Het script? Niet echt geweldig maar wat ontzettend leuk om al die bekende gezichten weer te zien. Allemaal ouder, meer rimpels en echt een feest om naar te kijken.


Een kind onderweg van Maastricht naar Maarssen waar ze een lezing moet houden. Natuurlijk moet er onderweg geluncht en geplast worden en waar kun je dat beter doen dan bij je eigen paps en mams.
Wij bleven er graag voor thuis zo midden op de dag.


En als het dan prachtig weer is, is er de rit naar Heidepol. Je weet zeker dat je er prima kunt wandelen, dat er banken zijn om even uit te rusten en het is altijd fijn om bloemen te leggen bij het voor ons zo dierbare plekje van Daniël.


Stil is het er, alleen de vogels fluiten, het is er zo ontzettend groen en de bloemen steken prachtig af.


We maken het voor ons zolangzamerhand bekende rondje, denken aan 8 jaar geleden


en lunchen bij het hotel aan de overkant. We hoeven in ieder geval vanavond niet meer te koken.


Als we thuiskomen staan er een paar enorme pakketten in de hal.


Zoveel quiltsters brachten de afgelopen weken hun top's bij ons dat we er bijna helemaal doorheen waren.
Marina komt alles volgende week ophalen. Alles is al nauwkeurig ingepland, voorzien van gegevens en wensen zodat ze aan de slag kan om er mooie quilts van te maken.


Intussen gaat het kopieerwerk van de projecten gewoon door. Het zal mij niet verbazen als Herman  er één dezer dagen gewoon mee aan de slag gaat. Stilzitten is niks voor hem...


En ik? Slechts 1 blok heb ik gedaan deze week. Maar dat maakt niet uit. Ik geniet van de vrijheid al mis ik de reuring in de winkel ook altijd wel.


We gaan nog even genieten de komende dagen met als hoogtepunt  toch echt wel 2e Pinksterdag. Broers en zussen ontmoeten en dit keer met alle kinderen en kleinkinderen. 

Eén van de zusjes richt haar huis en grote tuin in. Oh wat zou het toch vervelend zijn als het slecht weer is. Onze ouders en wij  allen zorgden samen voor een enorm nageslacht. Ik begreep dat mijn zusje op zo'n 70 gasten rekent. Konden onze ouders maar even meekijken.......


Later weer meer.

Fijn weekend 


groetjes

Wietske