zaterdag 12 februari 2022

Net op tijd.......

 

Gistermiddag ontvingen wij dit mooie quiltje: "Huizen en Harten", ontwerp van Hannie van "Marin Patchwork".


En zoals we van Hannie gewend zijn: het ziet er weer perfect en verzorgd uit. Duidelijke beschrijvingen en ook de patroontjes zien er prima uit. 


De patronen hadden we natuurlijk al een poosje in huis, zodat Herman op tijd kon beginnen met snijden


Vandaag gaan de delen 1 voor de deelnemers die niet in de winkel komen op de brievenbus, en zal iedereen haar pakketje begin volgende week wel op de deurmat hebben.

We zijn dus weer gestart met een nieuwe leuke Bom. Het quiltje blijft heel even bij ons dus mocht je het van dichtbij willen bewonderen, dan kan dat.

We hebben nog een paar patronen met stofjes op voorraad dus laat het ons weten als je alsnog mee wilt doen.

Alle info staat onder de tab Projecten.



De afgelopen week stond in het teken van de Dear Jane. 3 groepen hadden we maar liefst en allemaal gaan ze er in ieder geval aan beginnen.......

C11, daar gingen we mee aan de slag


en hoewel het voor sommigen nog wel even moeilijk leek, kwamen we er samen wel achter dat het best meeviel. Samen werken is ook altijd zo ontzettend leuk.


Er is echt hard gewerkt, maar we hebben ook veel plezier gehad.


 de app-groep werkt weer prima en daar kunnen we heerlijk ideetjes uitwisselen en foto's sturen zodat we allemaal flink geïnspireerd raken.


Volgende maand komen we weer bij elkaar. 

Kijken hoe het geworden is en we gaan dan een punt maken


want ook die zijn erg leuk om te doen. In de tussentijd kunnen de deelnemers zelf eventueel aan de slag met wat makkelijke blokjes.


RS 7: daar gaan we ons op concentreren op 16 en/of 18 maart.


Fijn weekend allemaal en met dit mooie weer moet het haast wel lukken. 

Woensdag om 10 uur gaan weer open.

groetjes

Wietske


P.S. Wij weten echt nog niet wat er tijdens de carnaval gaat gebeuren in onze stad. Dachten we eerst dat alles op slot zou blijven? Naar nu blijkt kunnen de Brabanders zich waarschijnlijk niet beheersen en barst het feestgedruis in volle hevigheid los.

Om die reden hebben we (voor de zoveelste keer) de workshop van Janine verzet naar 18 juni. Gelukkig hebben wij ontzettend trouwe deelnemers die hebben aangegeven weer te willen wachten tot die datum en daar zijn wij superblij mee.

We hebben daarom besloten om de winkel 


vanaf zaterdag 26 februari te sluiten tot 9 maart.


We gunnen ieder z'n feestje maar hebben er zelf geen behoefte aan om op te gaan in de feestvreugde van onze stadsgenoten en we zoeken dus een veilig heenkomen.