donderdag 15 oktober 2020

Gedrag.....

En zo moet het natuurlijk niet!!!

Waardeloos!!!!


En met alle respect: Wij snappen dan ook niet waarom pas om 22.00 uur de mensen naar huis gestuurd worden. En dan nog, je ziet toch dat daar een tent opgezet wordt en dat er drank heen gebracht wordt?

Of zijn wij, de goedwillenden, nou zo gek????


Gistermiddag een appje van ons eigen restaurant. Komen jullie ons nog een keer helpen voor de (voorlopig) laatste keer? 

Uiteraard geven wij gehoor aan deze uitnodiging.



En we betuigen ons medeleven en onze spijt dat dit soort prima eetgelegenheden over één kam geschoren worden met de plekken waar het blijkbaar voortdurend mis gaat.


Gistermiddag de applicatieles van Anke. 

Het groepje was klein maar desalniettemin was het erg gezellig 


Dit keer stond het maken van de mooiste cirkels op de agenda en legde Anke uit hoe je op verschillende manieren kleine stukjes zo mooi mogelijk appliceert.


Resultaten van de vorige keer worden bewonderd

en het kleurgebruik kwam aan de orde


Tussendoor kwam Nelly haar prachtige "Gossip" ophalen. Nog maar net begonnen met quilten na haar pensioen en dan al zoiets moois maken......


Onze kinderhoek is leeg en het voelt nu niet fijn. Natuurlijk is het prettig om het weer op te vullen met iets anders maar toch.....

We hebben de gaten waar van alles aan hing aan kinderspul verwijderd en de gaten dicht gestopt. Alle speelgoed blijft voorhanden maar we hebben het in grote boxen gezet. Zo gepakt en zo weer weggezet.

Ondanks dat we deze muur net rose geschilderd hadden en Herman keer op keer roept dat hij nooit maar dan ook nooit meer gaat behangen, strijkt hij nu over zijn hart.

Ik mocht een mooi behangetje uitzoeken voor het kleine wandje en vandaag plakt hij het aan de muur.

Gelukkig weet hij hoe je het klein verdriet van een oma een beetje kunt verzachten.

Het wordt stil de komende tijd in de stad, maar stiekem hoop ik dat onze regering ingrijpt op plekken waar het nu echt fout gaat en niet op die plekken waar het allemaal zo goed geregeld is.


 Morgen en overmorgen zijn we weer open van 10.00 tot 16.00 uur. 


En bij ons is het veilig

Fijn weekend alvast. 

groetjes

Wietske