zondag 3 maart 2024

Ieder voorjaar opnieuw

 We willen zo graag mooi weer met een zonnetje maar oh wat vinden we het toch altijd een lastige klus om het dakterras weer te ontdoen van al die groene winter-viezigheid……

We kunnen er altijd enorm tegenop zien maar het moet toch echt wel gebeuren met alle gladde aanslag. 

Toch maar aan de slag gegaan rond de middag en Herman schiet flink op. Koud water met een flinke scheut azijn en het vliegt er af.

Ik houd me bezig met wat schoonmaakklussen. Al dat geschrob is niks voor mij.


Het schuurtje uitmesten is ook een heerlijke klus. We kunnen zomaar weer overal bij …..


En al over de helft is mijn held al weer. Hij zet rustig door. Morgen maar even wat voorjaarsbloemen kopen en hopelijk kunnen we deze week al eens even buiten zitten.


Nog even doorzetten maar. Natuurlijk willen onze kinderen wel helpen maar zolang we het zelf nog kunnen doen……

Het was een drukke enerverende dag gisteren. Boven de cursus en beneden veel aanloop van klanten. Je kunt merken dat Den Bosch al weer behoorlijk volstroomt met dagjesmensen.


Het patroon van Mandy geven we niet prijs, er komt nog een groep en ook tijdens de Summerschool is het kawandiquilten een hele leuke klus. Mandy is al weer met een nieuw patroon bezig: een opberghoes voor je lichtbak.


Mijn 4e deel van “A day in Happyland” schiet op. Een bewerkelijke maand dit keer maar de onderdelen zitten er bijna op.


Echt een leuk project om te doen, fijn voor tussendoor.


Woensdag om 10.00 uur zijn we er weer en er is de hele dag een Bee. Vrijdag en zaterdag ook de normale openingstijden. Vrijdag zijn de beginners er weer met Patricia en zaterdag de 2e les appliceren met Anke.

En nu maar hopen op een fijne droge zonnige week.


Groetjes

Wietske