donderdag 8 februari 2024

Heel veel nieuws…..

 Allereerst natuurlijk het goeie nieuws dat Sarah Fielke  uit Australië dit jaar komt. Op vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober komt ze workshops geven en blijft ze een paar dagen logeren bij ons in Den Bosch met Damian, haar man.


En wie kent Sarah nou niet! 

Ze maakt prachtige unieke ontwerpen, origineel, vernieuwend en wat ons vooral erg aanspreekt is de lessen die ze altijd geeft via het internet als we meedoen met haar ontwerpen.
Al zolang  onze winkel bestaat hebben wij een warme band met haar en we zijn altijd zo blij als ze weer op bezoek komt.


En dus verwelkomen we haar weer met veel plezier en gaan we er een paar superleuke dagen van maken.

Onder de tab workshops vind je alle info. 

Mocht je nog mee willen doen? De zaterdag zit vol maar voor de vrijdag zijn er nog een paar stoelen vrij, dus beslis snel of je deze creatieve ontwerpster wilt ontmoeten.

Ze neemt uiteraard “The big Woods” mee, de quilt waar wij met een grote groep aan mee gaan doen vanaf augustus. Ontworpen door Sarah, met de stoffen van Tula Pink.



Sarah en Damian blijven bij ons tot maandag de 14e oktober en reizen dan door naar Sneek en dan verblijven ze  bij “Atelier Quiltlokaal” Daar gaat zij dezelfde retreat houden als bij ons op dinsdag de 15e en woensdag de 16e oktober.

En dan alle bijzonderheden over de Summerschool op 10 en 11 augustus




Ieder jaar organiseren wij begin augustus een 2 daagse Summerschool. Mandy is gelukkig weer van de partij en met haar leuke, altijd originele ideeën is ze deze 2 dagen ook weer onze docent.

Ze heeft iets heel leuks bedacht. 

Kawandi quilten, 

Dat gaat ze ons leren, en omdat de zaterdagen waarop ze deze lessen geeft al zo snel vol zaten hebben we besloten om deze techniek ook tijdens de Summerschool toe te passen. Het grote voordeel is natuurlijk dat we gedurende deze 2 dagen ook alle tijd hebben om aan het tasje te werken waarvan ze een patroon heeft dat je uiteraard uitgereikt krijgt.





En als toegift krijgen de deelnemers van de Summerschool een extra patroontje van haar om deze techniek toe te passen bij het maken van een hoes voor je lichtbak.

Hoe leuk als je dezelfde stofjes gebruikt zodat je er een setje van maakt.
Omdat zich in de loop van het afgelopen jaar al een aantal deelnemers heeft gemeld hebben we nog 4 plek ken vrij.
We gaan er weer 2 fantastische dagen van maken. Uiteraard kun je ‘s-nachts thuis slapen en de volgende dag terugkomen maar we begrepen inmiddels dat er ook al een aantal hotelovernachtingen geboekt zijn.
We zijn nog even aan het overleggen hoe we de dagen gaan invullen maar de deelnemers krijgen hier binnenkort bericht over.
Onder de tab Projecten vind je alle details.

Mail ons als je vragen hebt en wellicht ten overvloede:

Woensdag de 14e februari zijn wij gesloten ivm de carnaval