vrijdag 16 juni 2023

Zo langzamerhand.....

 

Gaan we ons voorbereiden op onze vakantie. 

We hebben er ontzettend veel zin in. Door allerlei omstandigheden zijn we 6 jaar geleden voor het laatst geweest en dus verheugen we ons enorm op 2 weekjes afschakelen tijdens een cruise naar Noorwegen. We hopen veel van dit mooie land te zien.

We zijn dan dus ook al op tijd bezig met de agenda voor na de zomer.

Onder de tabjes cursussen en projecten vind je alle bijgewerkte info en ik licht de nieuwe projecten even extra uit op dit blog.

Op veler verzoek gaan we vanaf eind oktober met deze leuke quilt starten. 12 maanden lang samen werken waarbij je iedere maand een stukje van het patroon krijgt met stoffen, H410, borduurgaren, een duidelijke uitleg en een stofkaart.

Iedere maand ben je welkom om je pakketje op te halen en als dat niet lukt? Niet getreurd want we sturen het dezelfde dag nog naar je toe.

Voor alle details verwijs ik naar de tab projecten



Anna Jantina komt weer naar Den Bosch toe en daar zij we superblij mee. Ze gaat ons de techniek "Broderie Perse " uitleggen  en ze neemt een paar grote quilts mee.

Alle details vind je onder de tab cursussen. Meld je snel aan want we hebben niet veel plekken meer beschikbaar.


En we zijn zo ontzettend blij dat Mandy weer een Summerschool bij ons verzorgd op 12 en 13 augustus.
Aan de hand van deze quilt krijgen we echt les in de verschillende manieren die mogelijk zijn om de hartjes mooi op een ondergrond te krijgen. Ook een malletje zit in het lespakket.

Natuurlijk maken we er twee hele mooie dagen van met gezellige maaltijden en de boottocht op de Binnendieze. 

Een aantal heeft al weer een hotelovernachting geboekt in de stad.


De Summerschool was in een ommezien vol dus je kunt je niet meer aanmelden.

Verder zijn alle lessen weer helemaal bijgewerkt. We hebben hier en daar nog een paar plekken vrij maar wacht niet te lang met aanmelden.......

Wij zijn vandaag en morgen nog open en aanstaande woensdag ook. dan is er een speciale Bee dag voor de deelnemers aan de Dear Jane en de Challenge. Je bent niet gebonden aan tijd, je kunt gewoon binnenlopen en ook als je zin hebt om met een ander handwerkje te komen vinden we dat helemaal prima. Mocht je tussen de middag willen blijven of langskomen? Geen probleem, neem je eigen broodje mee.

Woensdag om 4 sluiten we de winkel tot 12 juli!

Tot woensdag kun je je aanmelden voor cursussen en workshops, daarna beantwoorden we vanaf 12 juli pas weer mails.

groetjes en een fijn (te warm) weekend

Wietske