maandag 27 september 2021

Op stoom

En ook vanmorgen belde de bezorgdienst al vroeg aan met een stapel mooie nieuwe stoffen. Woensdag zullen de stofjes gesneden in de bakken liggen.


En wel een hele leuke verrassing: Mrs. Billings komt naar ons toe.

Een aantal jaren was deze quilt,  ontwerp van Karen Styles heel populair en ook ik had het patroon in huis maar het bleef liggen.

Nu zie ik deze prachtige quilt weer op verschillende plaatsen verschijnen. 


En is Inge Slaats uit Eindhoven zo lief om mij toestemming te geven om een paar foto's van haar versie op het blog te plaatsen.

 
Hij is echt prachtig en heel mooi doorgequilt. 
Ik kan me nog goed herinneren dat hij klaar was en dat we er van konden genieten op FB.

Dank je wel Inge!!!

Vorige week heeft Herman contact gezocht met Karen en de patronen en de set bijbehorende mallen is onderweg naar ons toe.


Er zijn al een paar reserveringen gemaakt maar mochten we te kort komen kunnen we altijd bijbestellen natuurlijk. Wellicht kunnen we straks een groepje maken om regelmatig bij elkaar te komen op een vrijdagmiddag in de winkel.

Het patroon plus prachtige mallenset gaat 98 euro kosten. 
Patricia gaf de afgelopen jaren ook lessen bij ons voor gevorderden. Ze gebruikte daarvoor een door haarzelf ontworpen quilt. Nu is de vraag naar korte afgesloten lessen best groot en daarom heeft ze 2 lessen ontworpen die ze ook zelf gaat geven.

Paperpiecen


en patchen met H250.

Onder het kopje cursussen vind je alle info. Meld je aan via de mail.


En dan onze inmiddels beroemde december workshop. Weten jullie het nog? We gingen "schitterend het jaar uit", we "pakten het jaar in", we hadden een dag "Does Lief" en toen stopte het helaas vanwege Corona.

Natuurlijk pakken we het nu weer op en Mandy is al weer volop bezig.
Omdat het lijstje van ooit er nog was, hebben we al een hele dag vol gepland en samen hebben we besloten om gewoon nog een extra dag te houden.
29 december zit vol, op 30 december hebben we nog 4 plekken vrij. Je moet dus wel snel zijn.

Uiteraard is ook dit weer een verrassing voor iedereen maar iets verklap ik wel. Het onderwerp is:

"Easy Peasy".

Een klein beetje kun je het dus al raden. Het is vooral erg leuk en niet moeilijk. Details vertellen we later wel aan de  deelnemers.

Wat we wel weten is dat deze dag 67,50 euro kost en daarvoor krijg je een patroon en een mallensetje, koffie, thee, iets lekkers, en een lunch. De winkel is dan nog kerstig......We zijn deze week op de gewone tijden open. Woensdagmorgen geeft Anke les, en zaterdag komt Françoise weer met de cursus:

quilten op de naaimachine.

Lees alles nog eens rustig door onder de tab cursussen en workshops en als je dan nog vragen hebt?

mail ons op wietske.meinders@hotmail.com


Groetjes, Wietske