donderdag 17 september 2020

Precies een jaar geleden...

 Toch leuk dat FB ons altijd herinnert aan wat we een jaar geleden precies op datzelfde moment deden.

Ik begon aan een nieuwe quilt: "De kersenmuisjes" een ontwerp van Supergoof voor onze Suze. Toen was ze bijna een half jaar oud.


Binnen 2 maanden had ik de top af en werd hij vakkundig doorgequilt door Marina. Suze's naam kwam er in en tot mijn verrassing ontdekte ik een paar weken geleden samen met Bernadette die bij ons in de winkel was dat er meer te lezen viel in deze beauty:
Haar geboortedatum en het woord: ondernemend......
Superleuk!!

Hij hangt nog in de winkel, gewoon omdat het zo leuk is om er naar te kijken en Suze slaapt nog in het ledikantje dus hij komt daar nog niet van pas.
We genieten er nu nog maar even van.


We wachten nu op "Hoog" bezoek, en nee niet van adel of zo maar uit het Hoge Noorden. Vriendinnetje uit Friesland komt lunchen met haar man en dat is al heel gezellig. Maar als een vriendinnetje ook nog van quilten houdt is het natuurlijk helemaal feest.

En nee, we hebben niet een enorme taart gekocht, maar wel iets extra's natuurlijk.


Alles staat klaar, we kunnen heerlijk buiten zitten. De planten staan nog in volle bloei, dus we kunnen er nog even van genieten.


Gisteren was Maria weer op bezoek. Helemaal uit België komt ze en och ze zou zo graag iedere week komen. Maar op woensdag past ze ook vaak op kleinkinderen en dan is het wat lastig.
Ze had haar nieuwste aanwinst bij zich. Net terug van Marina en prachtig gequilt. Het ontwerp is van Mandy.


Mieke, links, helpt even mee zodat ik er een mooie foto van kan maken.
Het was weer gezellig gisteren zowel in de winkel als ook op de Bee. 

Late vakantiegangers, toch nog lekker een dagje Den Bosch, en dan uitvissen waar toch ook weer die quiltwinkel zit. Altijd verrassend en leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.
De Bee met hooguit 6 personen is met dit aantal deelnemers prettig en noodzakelijk. Ook klanten moeten tenslotte de ruimte hebben om rustig te kunnen winkelen en dat gaat prima. Voorlopig zal dit toch echt niet gaan veranderen.


Weer gaat iemand meedoen met "Round the Garden" dit keer in de zwarte variant.

Op 26 september kun je je laten inspireren  en meedoen in de winkel. Onder projecten vind je alle info. In de ochtend kunnen we nog 2 deelnemers plaatsen, in de middag nog een stuk of 4.


Morgen en overmorgen zijn we weer open en zaterdag is er de beginnerscursus, zowel in de ochtend als in de middag.

Fijne dag en geniet van dit heerlijke zomerweer.

groetjes

Wietske