donderdag 1 mei 2014

Beetje rommelige tijd…...


Heel voorzichtig worden jongste en schoonzoon erop voorbereid dat Isabel naar huis komt. Schoonzoon is al weer een paar dagen aan het werk geweest, jongste is op gesprek geweest bij haar werkgever.

Het was goed om er even "uit" te zijn, maar ook dit is natuurlijk een hele nieuwe fase met veel blijdschap maar ook met spanning.
En nu zonder Daniël naar huis gaan is een heel dubbel gevoel voor hen en ook voor ons.

Ook bij ons breken voorlopig andere tijden aan waarin ik mij vanaf nu ga bekwamen in het omgaan met een prematuurtje dat best al wel een grote baby is, maar toch ook wel heel veel bijzondere aandacht nodig heeft.

Denk alleen  al aan bezoekjes aan de kinderarts, de fysiotherapie en de speciale voeding die ze krijgt.
En dan het afwachten hoe haar longetjes het gaan doen in de grote-mensen-wereld waarin je je afweerstoffen hard nodig hebt om niet steeds ziek te worden.

Sommige dagelijkse dingen zullen de komende tijd anders gaan lopen, en ik zal niet altijd even snel reageren op berichtjes.

Uiteraard loopt alles in het atelier normaal door, maar ik concentreer me voorlopig, op die dagen wanneer we niet open zijn, volledig op de kinderen.

En moet je zien wat ik gisteren gekocht heb voor onze kleine Isabel:


Dit is toch te lief?


Straks even passen, dan weer mee naar huis om te wassen en dan kan ze het aan als ze naar huis gaat.

Uiteraard houd ik jullie op de hoogte……

groetjes

Wietske18 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Fijn en spannend het kleine meisje thuis.
Straks een echt gezinnetje.
Groetnis Annie

Marguerite zei

Oh wat een schattig vestje. Snap dat je dat niet kon laten hangen.
Heel veel sterkte. Het is normaal al allemaal nieuw en vreemd met de komst van een baby'tje maar de kleine Isabel heeft extra veel aandacht nodig en ben je extra voorzichtig. Wat zal het heerlijk zijn als ze eindelijk het teken krijgen dat ze mee naar huis mag.
Groetjes Marguerite

sylvia zei

wat een schattig jasje!!! En ik gun jullie, ondanks de zorgen, een hele fijne tijd als de kleine meid thuis komt! En natuurlijk, moeders, richt je je aandacht in je vrije uurtjes op de kinderen..;)
lieve groet, Sylvia

Anoniem zei

Zooo fijn, nog maar heel eventjes en de kleine Isabel mag naar huis. Wat heb je een superschattig vestje voor haar gekocht zeg!! Echt heel lief :)
Fijne dag

Marja zei

Echt een schattig jasje. Geniet vooral van de kleine meid. Voor je het weet is ze groot. Groetjes, Marja

Ada Kopitopoulou zei

Snoeperig jasje. Zo leuk voor die kleintjes. Hoop dat ze stel aansterkt.

miekequilt zei

Het gaat jullie vast wel lukken. Maar het vertrouwen moet nog groeien en dat gaat straks gelijk op met de groei van Isabel.

marion zei

wat een lief jasje....dat zal haar echt geweldig staan.......

Evelyne zei

Spannend nu de thuiskomst van Isabel in zicht is. Geniet van haar en hopelijk blijft het goed met haar gaan. De beste plek is toch thuis, met liefhebbende ouders en een super lieve oma en opa die tijd nemen voor hun kleinkind(deren).
Schattig jasje heb je voor haar gekocht.
Liefs, Evelyne

Anoniem zei

Het zal wennen zijn als de kleine Isabel thuiskomt,maar gelukkig hoeft er dan niet meer elke dag naar 't ziekenhuis gegaan worden om haar te knuffelen en te verzorgen.
Lief dat jasje voor de kleine-dat hoef ik niet te doen,want de kleinkinderen hebben zoveel kleertjes.
Geniet van deze tijd
groetjes,Truus uit Drenthe

quiltingmieke zei

piep, hey meid, heerlijk dat het kleine meisje naar huis mag, maar kan denk ik het dubbele gevoel heel goed voorstellen, ...want alles keert nog een keertje terug....ik hoop dat ze het supergoed gaat doen, en dat jij snel alle kneepjes onder de knie hebt, en ze zal schitteren in het oh zo lieve jasje van oma knuf knuf

marga zei

Wat een schattig jasje en fijn dat jullie weer vooruit kunnen kijken ook al zal dat niet elke dag even gemakkelijk zijn.
Veel sterkte.
Groeten
Marga

quilting Jeannet zei

Ja, dat zal best een dubbel gevoel geven, wat je zegt, volgende fase, je bent net gewend aan het feit dat ze zo heerlijk verzorgt en goed bewaakt in het ziekenhuis ligt en dat het goed gaat, en dan mag ze naar huis, ook heerlijk, maar anders heerlijk......

Ineke Hulzebos zei

Dit worden dan weer spannende tijden voor jullie allen.
Sterkte met alles.

Liefs, Ineke

Rennie zei

De zorgen zullen nog wel even blijven. Geniet van de druppeltjes die je krijgt.

Lida zei

Ik wens hun sterkte maar vooral veel plezier met de kleine dame! Groetjes
Lida

quiltlodge gerda zei

Wat een heerlijk vooruitzicht dat ze bijna thuis komt. Groot gelijk om je nu vooral op de kleintjes te concentreren! Je hebt een schattig jasje/vestje gekocht en wat een eer dat zij daar in naar huis komt. Ik wens je heel veel mooie, gelukkige momenten met dit kostbare kleine meisje! Maar dat komt wel goed hè :)

Johanna Faber zei

Wat een heerlijk vooruitzicht
Sterkte met alles, en wat een schattig jasje
Fijn weekeinden en groetjes uit Zweden