dinsdag 22 oktober 2013

Leuk!!!


Zit ik gisteren zo tegen de middag de reacties te lezen op mijn blog, zie ik aan de rechterkant bij mijn favorieten wel een heel bekende foto, namelijk de foto die ik gistermorgen zelf gepubliceerd heb.


Dan word je natuurlijk heel nieuwsgierig, vooral omdat hij afkomstig is van het Quiltersgilde.

En dan blijkt dat mijn blog blog van de week is en ik ben genomineerd door deze dames

Rose-Anne en Inge
van het Quiltersgilde

Hen heb ik gesproken op de beurs vorige week toen ik, volgens mij als allereerste, een bezoekje bracht aan Jeannet en in haar boek een stukje schreef.

En nu ben ik blogger van de week!

Leuk en dank jullie wel!!!!!

Nooit gedacht dat zoveel mensen mijn blog zouden lezen, gisteren waren dat er op 1 dag ruim 1400. En dat is (denk ik tenminste) heel veel.
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het trouwe lezen en reageren en ook wil ik alle volgers die er bij zijn gekomen de laatste tijd heel erg bedanken.

Maar 3, voor mij toen onbekende medeblogsters, wil ik nu toch een keer met naam noemen. Zonder het te weten hebben zij de eerste aanzet gegeven tot deze bekendheid.en


Vorig jaar juni zat ik bij mijn middelste in Maastricht en ik had aangegeven graag een eigen blog te willen, maar wist absoluut niet hoe het moest. Dus hielp zij mij op weg, gewoon voor de lol.
En ik stuurde de link naar wat familieleden en vriendinnen in de hoop dat een paar mijn verhaaltjes zouden lezen.

En kijk nou eens. Ik kan me nog herinneren dat ik helemaal verbaasd was dat "vreemden" mijn blog lazen en nog reageerden ook!

Dus, jullie drieën, hartstikke bedankt!!!

En, nou we toch bezig zijn, wil ik Truus uit Drenthe bedanken.
Truus en ik hebben elkaar nog nooit gezien, maar hebben contact via de blogs waarop zij heel actief is en wij mailen privé en bellen elkaar.

En als Truus een mail stuurt komt er echt altijd een foto mee.


En het is heerlijk om met Truus over de dagelijkse dingen te praten.


Zo, er wacht weer een leuke dag. Straks naar Francoise voor mijn 2 wekelijkse lesochtend. Ik ben benieuwd naar haar verhalen van het afgelopen weekend, want ook zij heeft 4 dagen aan een stuk op de beurs gestaan. Ze gaf workshops van Aurifil.

Ze zal nog wel moe zijn denk ik

Morgen een verslagje

Fijne dag

groetjes

Wietske