vrijdag 14 september 2012

Wordt het nu dan echt herfst?Nog even een blogje voordat we weer vertrekken om te gaan zingen. ja, ja soms moeten we 2 keer achterelkaar, maar wij vinden dat heerlijk hoor!

Vandaag heel druk geweest met medische zaken, de revalidatie bleek voor mij averechts te werken, dus we gaan het over een andere boeg gooien. Helaas kreeg ik een standaard traject aangeboden en voor een slechte rug ging het in mijn geval niet goed.

Vandaar dat ik vanmorgen geen blogje geplaatst heb.

Zopas begon het te regenen en ik ben nog gauw naar buiten gegaan voor jullie om een paar mooie foto's te maken.
Toch wel een prachtige lucht hoor, ik kan er echt van genietenMaar de hortensia staat nog steeds prachtig in volle bloei


 En dan mijn lief. Uit zich zelf maakte hij deze foto voor jullie toen hij tussen de middag even de stad in liep.
Deze leeuw hoorde vroeger bij de put op de markt en is voor V&D neergezet. Om hem te beveiligen tegen auto eigenaren die menen dat ze er tegen aan moeten rijden is hij beschermd met betonblokken. Hier kun je heerlijk op zitten.Ik had jullie het resultaat beloofd van de bloemschikcursus van zusje. Ze stuurde me vanmorgen deze foto en ik vind het echt prachtig. De opdracht was een herinnering aan de vakantie. Zusje beeldt hier het  plezier uit dat ze heeft gehad de afgelopen zomer op de diverse campings, de quilt ervaringen die daar doorheen geweven waren, het mos symboliseert de prachtige omgevingen in de bossen waar ze steeds geweest zijn, en waar Noah zo heerlijk heeft kunnen spelen.

Kijk en geniet mee!


Door mijn uithuizigheid vandaag heb ik niet veel kunnen doen.Let even niet op de kreukels die  in  de stof zitten, ik wil jullie alleen even de kleurtjes en de kantjes laten zien.

Ik weet niet of het jullie opgevallen is, maar er zijn weer een aantal volgers bijgekomen. ik ben daar steeds weer erg blij mee, en verheug mij in het grote aantal bezoekers per dag. Voor mij is bloggen erg belangrijk, ik heb er al heel wat leuke contacten door gekregen en ik wilde jullie daarvoor bedanken.

Nou genoeg gezegd, we steken de kaarsjes nog even aan voordat we weg gaan.Morgen wordt een wel hele leuke dag. We gaan samen met zusje en man naar Petra in Zutphen, naar Bep en naar Marijke van Atelier Hartendief. Nou zusje en ik dan hè? De jongens mogen zich vermaken in Zutphen.

Prettig weekend en zondag een verslagje van onze bezoekjes aan al die leuke winkeltjes en ateliers.

groetjes


Wietske

6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Fijne dag morgen Wietske! Ik zag overigens in de nieuwe ariadne dat Den Bosch ook zo,n waanzinnig leuke winkelstad is, vooral de Vughterstraat, het klonk wel heel aantrekkelijk, maar ja, Petra Prins vind je er natuurlijk niet.

Klaske zei

Veel plezier morgen!

Ineke B zei

Mooie foto's ook van een prachtig bloemstuk! Je hebt een gezellig blog dus ben ik volger geworden.
Veel plezier morgen maar dat zal wel lukken vooral bij Petra.
Groeten, Ineke

Marguerite zei

Oh dat wordt weer een dikke portemonnaie meenemen morgen. Want de dansende dames hebben natuurlijk weer nieuwe jurkjes nodig. Hahaha...
Balen dat de revalidatie niet aanslaat. Begrijp dat je het in je rug hebt. Hoop dat het gauw beter met je gaat. Niet kunnen doen wat je wilt doen omdat je lichaam het anders wilt, bah balen.
Groetjes Marguerite

lia zei

Veel plezier morgen bij de gezellige winkeltjes en net als Jeannet heb ik ook de Ariadne gelezen met de superleuke Den Bosch reprtage.
Groetjes Lia

Patricia zei

Ik moest even zoeken maar heb je blog toch gevonden.( je reactie op mijn blog gaf verder geen info}
Je zus heeft inderdaad ook al een leuk blok gemaakt. Ik ben benieuwd hoe het er van haar uit komt te zien :-)
En ik heb bij jou ook al hele leuke dingen voorbij zien komen.
Vorige week ben ik ook bij Petra Prins en Bep geweest met vriendinnen, vond het een heerlijke dag. Jullie wens ik het zelfde !
Groetjes Patricia