dinsdag 25 september 2012

Beetje een saai dagjeTja het kan niet altijd feest zijn hè?

Na het " uithuizige" weekend waarin zoveel heerlijke ontmoetingen plaats vonden was het gisteren maar heel erg saai en stil in huis.
Manlief weer aan het werk, het huis een beetje
" hmmm", je kent het wel, eigenlijk niet smerig omdat je niet thuis geweest bent en toch wil je iets doen.

Dus bedenk je wat onzinnige klussen omdat je het toch ook niet helemaal kunt maken (vind je zelf) om in de vroege ochtend te gaan zitten handwerken.

Maar gelukkig, ik had veel was en kon lekker zwemmen. Dat gaf afleiding, en boodschappen doen, naar de kapper, bellen met zusje en middelste (ze is nu nog thuis overdag maar begint binnenkort in haar nieuwe baan), en dan is het zomaar 2 uur en kun je heerlijk aan de slag.

Het bovenstuk van de Jules is nu ook af en van het rechterstuk heb ik alles geknipt, 4 kleine huisjes, steeltjes met bloemblaadjes kruipen uit een hele grote bloempot. Hoe heeft Veronique het toch allemaal kunnen verzinnen...ik vind dat het onderste lapje er niet goed inzit, dus die doe ik misschien nog wel over....


Gistermiddag werd dit mapje in de brievenbus gestopt. Dit wordt dus ons laatst geplande uitje in de zomerperiode. We hadden ons vorig jaar al aangemeld en vertrekken vrijdagmorgen heel vroeg met een groep van 18 personen.
Ik hoop wel dat het allemaal een beetje lukt want voor maandagmorgen om half 10 staat op de pijnpoli een zenuwblokkade gepland in mijn rug. Hopen dat dit een poosje goede verlichting geeft.

Naar aanleiding van de injectie in mijn schouder heeft de orthopeed mij er vorige week alvast op voorbereid dat het wenselijk is om te opereren.

Eind oktober worden weer foto's en een echo gemaakt, en aan de hand daarvan worden verdere afspraken gemaakt. Het is nu de vierde keer dat ik een injectie in mijn schouder heb gehad en het wordt nu dus tijd om verdere stappen te ondernemen.

Het eerste waar ik aan dacht was:


JA JULLIE RADEN HET AL!!!!!!!!

EEN PAAR WEKEN RUSTEN, DAT KAN EEN QUILSTER TOCH HELEMAAL NIET?????
Ik ga het weekend in ieder geval veel terrasjes en andere rustplekken zoeken en ik neem ladingen lapjes mee......... Mijn lief maakt wel foto's voor jullie, dat kan hij goed. En in de bus zitten we met 18 man, terwijl er plaats is voor 26......... 

Straks naar het station, een vriendin ophalen uit Nijkerk. Ze moet in Utrecht zijn en reist even door naar den Bosch om bij mij een broodje te eten. Ik ken haar al vanaf mijn 18e, we zijn op elkaars huwelijken geweest, hebben tegelijk onze kinderen gekregen en zijn elkaar nooit uit het oog verloren.

Dit wordt een gezellig dagje dus.

Ik wens jullie hetzelfde toe!

groetjes

Wietske

9 opmerkingen:

Lida zei

Wat heb je genoten van je steekjes, je blok wordt echt prachtig en ik wens je ook vandaag weer veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Anoniem zei

Wat een plichtsbesef, Wietske, 's morgens eerst iets nuttigs doen en dan pas aan je hobby beginnen. Ik zou de quilters niet graag de kost geven die alles laten liggen en dan lekker......
Fijne dag,

Marleen.

Marguerite zei

Ik doe het vaak toch anders hoor!! Vandaag heb ik ook eerst een kaartje afgemaakt, ga zo lekker onder de douche en dan pas de bedden opmaken en de rest van het huis. Daarna moet ik eigenlijk nog 2 kaartjes maken (kan ze ook gewoon uit mijn voorraad halen natuurlijk) en hoop dan tussen mijn lapjes te kruipen.
Wat wordt je Jules toch mooi. Die duifjes en het hartje zo lieffffff.
Groetjes Marguerite

Irene zei

O gewldig, Canterbury. Dat was altijd de laatste halte van onze vakantie. Twee dagen kalm aan doen voor we weer met de ferry via Dover naar huis gingen.
Er is een winkel in Sun Street waar ze quiltstoffen verkopen, op nr 19. Vlak bij de kathedraal. Als je naar de poort kijkt is het links af het straatje in en dan aan je rechterkant. Helemaal niet ver.
Als er tijd voor krijgt natuurlijk.

Anoniem zei

En dan ook een mooi stofje voor zusje meenemen," a typical english design".......
Ben heel benieuwd naar je verhalen, kusje van zusje

Kitty Seebregts zei

Hallo Wietske, leuk log heb je!! ik kom regelmatig langs. Lastig met een onwillende schouder! Frozen? heb daar zelf last van....groeten uit het tilburgse!

Heleni zei

Oh gatsie Wietske, dat wordt echt stilzitten en niks doen.
Lastig hoor voor een handwerkster. Maar wat moet, dat moet.
Geniet eerst nog maar lekker van je uitje.
Heel veel plezier

Klaske zei

Als het moet, dan moet het Wietske, maar alles met mate toch?
Veel plezier dit weekend, en je hoort het, lapjes meenemen voor zusje;-))
Fijne dag Wietske

nelleke zei

Hoi Wietske,

Hahaha...onzinnige klusjes???en niet op de vroege morgen gaan handwerken..ik dacht dat ook eerst..maar heb het tocg gedaan in mijn nachtpon nog wel....de onzinnige klusjes waren daarna ineens een stuk zinvoller..hihi.
Je nieuwe werkstuk word een pracht.
sterkte met je schouder en rug.

fijne dag,
Nelleke