dinsdag 11 september 2012

Curacao versus VlijmenGisteren waren we dan echt 36 jaar getrouwd. Ik wil jullie onderstaande vermakelijke dialoog met onze kleinzoon niet onthouden. (5 jaar istie)

" Hallo oma, met Laurens. Gefeliciteerd met jullie bruiloftsfeest!!!! Dank je wel schat. Ja, ja opa en oma zijn al heeeeel lang met elkaar getrouwd hè?

Maar zal ik je eens een verrassing vertellen? Oma komt woensdag met de trein naar Maastricht en ik denk dat ik jou dan van school kom halen om half 1. En woensdag, dat is dus nog 2 nachtjes slapen."

" Waarom kom je nu niet?

Nou dat kan niet want oma gaat straks zwemmen. Heeee ga jij zwemmen? Waarom? Nou oma heeft zwemles, net als jij. Ahhhhhhh (grote lach) dat kan toch helemaal niet, een oma met zwemles......."
" Jawel hoor dat kan best, jij gaat toch ook naar zwemles?"
Weer even stilte. " Doe jij dan een band om? Nee oma heeft vleugeltjes."

Nou ik kan jullie wel vertellen dat Laurens niet meer bijkwam van het lachen. zelfs onderweg naar school had hij het er nog over met zijn mama.


Jullie hoeven overigens niet naar mij te zoeken hierboven want deze foto heb ik van het internet geplukt.

Maar goed, ik ging dus voor het eerst naar Vlijmen, zwemmen in extreem warm water, 33 graden.
En o wat was dat heerlijk, een weldaad voor je lijf. leuke juf, leuke mensen.

Tijdens de les zei ze" doe je ogen nu eens dicht en waan je op een tropisch eiland.....

Nou, dat kost mij dus helemaal geen moeite.Curacao, de plek waar ik altijd zo gelukkig van word!


Maar helaas als ik mijn ogen weer opendoe lig ik gewoon in het water in Vlijmen, en rijd ik gewoon naar huis, ga gewoon onder de douche en spoel gewoon mijn badpak uit.


En bedenk wat ik vandaag de rest van de dag ga doen, komt manlief thuis, gaan we eten, beetje tv kijken, steekjes maken.........


Ach, voordat je het weet is het januari en zeggen we : " Curacao, here we come".

 Wat zal zusje genieten want zij gaat met zwager met ons mee deze keer. Tot die tijd is het zwembad in Vlijmen ook heerlijk.


fijne dag

groetjes

Wietske

7 opmerkingen:

Atelier Hartendief zei

Wat sportief, lekker bewegen in dat warme water!
Vandaag zit ik weer in de kerk (in Deventer ;-)
Groetjes Marijke

Marguerite zei

Zo te lezen moeten ze jou niet te vaak laten dromen. Voor je het weet zit je op de maan of op de zuidpool. Als je meteen al je dromen uit laat komen. hahaha....
Maar wat een warm water zeg!! Misschien ook wat voor mij ben zo'n vreselijke tut wat zwemmen aan gaat.
Ga je vandaag verder dromen over je dansende dames??
Groetjes Marguerite

Anoniem zei

Heerlijk vermakelijk verhaal. Ik heb ook hartelijk gelachen. Groetjes Wilma

Anoniem zei

Lieve zus wat toch weer een gezellig stukje! Jecweet er elke x weer iets leuks van te maken!
Heel erg leuk. En die achtergrond is ook prachtig! Dat moet een hele boel mede quilters toch aanspreken! Inderdaad we verheugen ons enorm op Curacao. Het is zomaar zover! Heerlijk!
Dapper van je dat je je eigen keuzes maakt! Kusje van je zusje

Suuske zei

Hai Wietske,

Allereerst nog proficiat met je 36-jarig huwelijk! Zo te lezen hebben jullie een hele fijne dag gehad, goed zo!

Wat een heerlijk vooruitzicht zeg, in de winter lekker nog even naar de zon. En helemaal leuk dat je zusje nu ook meegaat. Kun je nu wekelijks alvast lekker over dromen terwijl je daar in het Vlijmense water ligt te dobberen.
Hier lijkt de zomer nu wel een beetje over te zijn. Toch vind ik het fijn om in een land te wonen met verschillende seizoenen, altijd zon zou niets voor mij zijn. Mijn minst favoriete seizoen zit er nu aan te komen: de herfst. Daar heb ik met het jaar minder mee. Maar goed, ook daar komt weer een eind aan.
Ik las dat je donderdag misschien naar Françoise gaat? Ik heb eigenlijk ook (vage) plannen. Het zou wel leuk zijn je daar een keer te ontmoeten!

Groetjes en een fijne (druilerige) dag!

Suzanne

Gerda zei

Beste Wietske,
Jij komt ieder jaar op "Dushi Korsou" waar ik woon. Weet jij een Quilt winkel hier want mijn vriendin doet aan Quilten en ik wilde wat voor haar kopen.
Dank voor jou reactie.
Groeten van Gerda.

Wietskes Quilts zei

Gerda, op Curacao is geen quiltwinkel, wel de hele grote stoffenzaak aan het water in de Herestraat. Zij hebben veel quiltstoffen
groetjes
Wietske