zondag 24 september 2023

Zondagmorgen….

 Rust na een hele drukke week in de winkel. Nog steeds mogen we ons verheugen in vakantiegangers en dagjesmensen die onze winkel komen bezoeken. 

Maar ook de routine met de beide meisjes zit er weer helemaal in op dinsdagmiddag. Natuurlijk is het eerst spelletjes tijd


Maar Isabel begint zich ook enorm te bekwamen in het maken van kleine nette steekjes


We maakten een soort boekje met een lief plaatje er voorop van Beatrix Potter en oh wat genieten we van deze uurtjes en wat zal ze hier later een mooie herinnering aan hebben.


Suze gaat helemaal op in haar eigen spel met de muizen. Een enorme fantasie waarbij niet alleen het muizenhuis wordt gebruikt maar de hele kamer doet mee
 

En als we dan ‘s avonds voor het eerst met een kaarsje aan TV zitten te kijken vinden we nog ergens achter de bank een muis terug. 


8 figuurtjes van Beatrix Potter zijn nu klaar en nummer 9 is voorbereid. De kleermaker. Het gaat dit weekend vast wel lukken om hem te maken. Dan kan het nog leukere werk beginnen en volg ik hierbij het patroon van Wilma weer. Een waslijn en mand met wasgoed, een gieter en vooral de enorme leuke stapel boeken midden op de top.


Te leuk om hier mee bezig te zijn. Deze prachtige quilt is van Wilma Brouwer en zij gaf een aantal jaren geleden de cursussen bij ons.


Deel 8 van “The secret garden” is inmiddels ook af. Over een week komt het volgende deel uit en dan gaan we daar weer mee verder. Best een hoop werk, al die blaadjes. Gelukkig nam Herman het reken- en denkwerk voor zijn rekening 


Met een mooie variatie van Ramona. Zij is ook helemaal bij …… De volgende maand gaan we ons waarschijnlijk bezig houden met de grote tak die er boven overheen komt. We wachten af want ook voor ons is het iedere keer weer een verrassing wat Sarah gaat doen.


We hebben zojuist alle workshops en lessen weer doorgelopen voor de komende tijd. Alles is weer helemaal bijgewerkt.

 Neem gerust een kijkje onder de diverse tabs en meld je aan waar nog een plekje vrij is.
We gaan een drukke tijd tegemoet met heel veel mooie lessen en workshops op de zaterdagen. 

En heb je vragen?

Mail ons gerust op wietske.meinders@hotmail.com.

Fijne (zonnige) zondag

Groetjes

Wietske