donderdag 15 december 2022

Zo langzamerhand.......

 

werken ook wij naar het einde van het jaar toe. 

Morgen en overmorgen zijn we nog open en woensdag de 21e ook nog. Daarna sluiten we om 4 uur de deuren tot 4 januari met uitzondering van 29 december. Dan is onze verrassingsdag. Mocht je in de buurt zijn (bijvoorbeeld om de kerststal te bezichtigen..... dan ben je welkom om binnen te lopen. De deur is open die dag en onze aanbiedingen gelden nog gewoon tot het einde van het jaar!!

We hebben nog nieuwtjes:

Begin januari starten we met Joris en de ezel. Een superleuk project van Lynette Anderson en het eerste deel wordt nu ingepakt.


We vonden de kleuren wat somber en dus hebben we er een lichter geheel aan gegeven.  Garens geven we voldoende en in allerlei kleurtjes mee en een Nederlandse uitleg en stofkaart. Zeker in het begin een hele organisatie maar we weten dat het erg op prijs gesteld wordt.

We hebben nog een paar patronen dus je kunt je nog aanmelden.


Dan wel heel leuk nieuws. 

Wie kent er nou niet de Jules van Véronique Réquena?

In 2007 kwam hij voor het eerst uit en ze liet zich toen inspireren door haar bruine labrador Jules. Helaas leeft Jules al lang niet meer, maar in de loop der jaren was de quilt in onze winkel een topper en werd hij door ons vele malen uitgegeven als BoM.


Prachtige resultaten en vele enthousiaste deelnemers deden er mee.


Welnu: Véronique geeft de Jules volgend jaar, 2023, weer uit in BoM vorm en natuurlijk hebben wij direct contact opgenomen met haar.

Het karakter en de sfeer van de vorige blijven bestaan maar hij komt in een heel nieuw jasje op de markt en wij hebben weer toestemming om de patronen af te nemen.


De eerste ontwerpjes van haar hand zijn verschenen en we zijn er helemaal blij mee. Voorjaar 2023 is de start en mocht je zin hebben om (weer) mee te doen? Meld je alvast aan en wij houden je op de hoogte.


Gisteren kwamen er nog prachtige nieuwe stoffen binnen voor onze nieuwe BoM van Sarah Fielke "The secret garden".

Ze zullen ons goed van pas komen de komende maanden.


En dan nog even over de lopende lessen:

Het quiltje van Françoise "paperpiecen op de naaimachine" hangt inmiddels in onze winkel. De workshop zit op 1 na vol. De haastige beslisser kan zich nog aanmelden.


Voor de basiscursus kunnen zich nog 2 kandidaten aanmelden en voor de applicatiecursus hebben we nog 1 plekje vrij in de ochtend.

Ook de les van Françoise "quilten op de naaimachine" zit bijna vol. Nog 1 deelnemer kan aanschuiven met eigen naaimachine.

Alle details over de lessen vind je onder cursussen


De kerststal in de Sint Jan is open en je kunt hem gelukkig zonder corona beperkende maatregelen bezoeken.
Hij is echt prachtig dit jaar! De middeleeuwse stad is nagebouwd vanwege het 800 jarig bestaan van de kathedraal.


We wensen jullie vanuit de winkel een goed 2023 toe. Tot en met woensdag staan we nog voor je klaar, en de aanbiedingen tot nu toe gelden ook nog tot en met de 21e.


Groetjes

Herman en Wietske