dinsdag 17 september 2013

Zomaar


En dan krijg ik een berichtje van Liesbeth, vriendinnetje en buurvrouw van vroeger, uit Eindhoven.

Kom je kijken? Mijn Dear Jane is helemaal klaar.
Hebben jullie ooit een geborduurde AFFO in het echt gezien van deze schitterende blokken?

Nou, ik niet!


Eindeloos mooi, en je blijft er maar naar kijken. Liesbeth heeft mij beloofd dat Jane straks een poosje in de winkel mag hangen.

ik denk niet

dat ze haar

heel erg lang wil missen

En nu? 

Nou, Liesbeth begint weer opnieuw, alleen nu met allemaal felle kleurtjes. Ze heeft zoveel restjes borduurgaren, meer dan genoeg om Jane nog een keer te maken. Ze heeft als variatie nu de blokjes gemarkeerd door er grijze vierkantjes tussen te borduren.


Heel verrassend


Ik kreeg  een cadeautje gistermiddag van Liesbeth, een prachtig zelf gemaakt servet


Ik heb er ook al een mooie plek voor gevonden


Niet liggend in de kast in ieder geval

Ook zomaar:

Weer een rand van de Fabricwonderland af. 2 randen in 1 keer. Heerlijk dit soort werkjes 's avonds bij de TV, als alles van te voren al gesneden is natuurlijk. Voordat je het weet is het weer klaar. Nu de komende tijd beide randen in elkaar zetten en dan kunnen ze aan de cirkel gezet worden.


En ik ben weer begonnen met zingen. Iedere maandagmiddag zingen met een aantal liefhebbers, de meest prachtige muziek. En dat is zo leuk om te doen, ik heb het echt gemist. Er waren de afgelopen tijd geen vieringen, geen concert, helemaal niks.Gelukkig beginnen we binnenkort ook weer met ons eigen koor te zingen in Eindhoven. Ook dat heeft een aantal maanden stil gelegen en wordt nu weer opgepakt. 

Tegen de middag maar eens even de TV aan zetten om te kijken of onze nieuwe koning de troonrede inderdaad opleest vanaf zijn I-Pad.

Kan ik mooi ondertussen mijn storm op zee afmaken.............

Ik ben heel benieuwd......

Fijne dag

groetjes

Wietske