dinsdag 27 oktober 2020

nog nooit eerder.....

 waren wij zo vroeg met ons nadenken over de kerst. Hoe zal het er uit gaan zien de komende maanden? Kunnen we met een heel gezin bij elkaar zijn? Moeten we de dagen in stukken delen? Eén voordeel: Kerst valt op vrijdag en zaterdag en dan is de zondag een mooie aanvulling.

Wat versieren we wel en wat niet? En vooral: hoe blijven we gezond in deze onzekere tijd?

Om drukte te vermijden besloten we om gisteren alvast maar eens naar het tuincentrum te gaan om ons te oriënteren. Het is een aanrader hoor als je niet wilt winkelen in te veel drukte. Heerlijk, zo op maandagmiddag met maar zo weinig mensen.

Tja, en als je dan met een hoop moois thuis komt dan wil je eigenlijk beginnen met versieren. We besloten om het gewoon te doen en dus:

Op 26 oktober begint bij ons de kersttijd. 


Voor Herman is dit de allerleukste tijd van het jaar. Hij geniet er van en hangt met veel plezier de slingers op.


We kwamen natuurlijk weer met een hoop moois thuis dus we zijn nog wel even bezig om alles een plek te geven. Over een paar weken is de winkel aan de beurt. 

Vanmorgen hebben we besloten om de vakantieweek die we gepland hadden voor november maar niet door te laten gaan. Het is te onzeker.

En dus blijft de winkel tot aan de kerst gewoon open. 


Sterretjes zijn heerlijk om te maken en omdat de enorme lap van "Round the garden" niet de hele avond op je schoot past ben ik begonnen met sterretjes maken. Zomaar voor de lol.


Lekker tijdens de lange avonden bij de tv. Een heerlijk werkje.
Stempels hebben we al in de winkel, morgen brengt Mandy kleine malletjes mee van 1 inch.


Leuk met de winterafbeeldingen, en kerststofjes hebben we genoeg dus die moeten er ook in.
Wat het wordt? Ik zie wel.......

Morgen om 10 uur gaan we weer open.

Fijne dag

groetjes

Wietske.