donderdag 1 oktober 2020

Herfst...

 Heerlijk, ik geniet er van. Niet dat de zomer niet fijn is, maar vooral de hitte is toch niet echt een pretje.


Voor het eerst kwam Suze met haar jasje aan de trap op.


Natuurlijk eerst Saar begroeten die nog altijd wat dieper de mand in duikt in afwachting van wat er komen gaat. Tegenwoordig is Suze trouwens meer geïnteresseerd in het hang- en sluitwerk dan in de poes zelf.


Na haar slaap (je), dat maar liefst 2 uur duurde dit keer, trokken we naar beneden toe en rommelden wat in de winkel. Er is altijd genoeg te doen daar, ook als de winkel niet open is.
Een klein knuffeltje met een simpel doosje en een lapje was genoeg om er een half uur zoet mee te zijn. Een bed is gauw gemaakt.


Maar ook onze Suze is hevig geïnteresseerd in patronen en ze is druk op zoek geweest naar een project voor de toekomst.


Als Isabel om 3 uur komt moet er eerst samen gespeeld worden, maar dan wordt het hoog tijd om de etalage te versieren.


En dat is het werk van Isabel. Ze weet precies wat ze wil, ik bemoei me er niet mee. Nou oké, iets verzetten als ze naar huis is kan geen kwaad, maar ze heeft een goeie smaak en het ziet er weer leuk uit.


Op naar de kerst....... Maar ook die zal heel anders verlopen dit jaar denk ik. 


Herman heeft het druk gehad met het in elkaar zetten van een professionele handenontsmetter. Helaas zat er geen ontsmettingsmiddel bij en dat maakte het apparaat behoorlijk duur en we moesten er voor naar de groothandel omdat de gel in de standaard flesjes niet geschikt is.


Het is gelukt, en we denken dat dit een stuk prettiger is. 


Morgenmiddag beginnen we aan de nieuwste Bom van Susan Smith. Uit voorzorg hebben we een paar pakketten extra gemaakt met stoffen dus je kunt nog meedoen.



Mocht je alleen het patroon willen hebben? Laat het ons weten via de mail.
Morgenmiddag sturen we de eerste delen op naar iedereen die er op dit uitreikmoment niet bij kan zijn. We hebben gezien dat de deelnemers erg verspreid over het land wonen dus we verwachten niet veel drukte. 

Als je zin hebt om als deelnemer mee te doen in een appgroepje van de BoM-projecten 'Een Jaar met Juultje' of 'A Curious Journey' ? Wij merken, zeker in deze coronatijd, dat het erg gezellig is om elkaar via de app op de hoogte te houden en om elkaar te inspireren. Mail ons dan ook je 06 nummer zodat ik een groep kan maken.

Gisteren deed ik een oproep dat er nog 2 pakketten beschikbaar waren om mee te doen met Juultje, maar inmiddels zijn deze plekken opgevuld.



Nog even een leuke quote, gevonden op FB.


Morgen en overmorgen zijn we weer open van 10.00 tot 16.00 uur

Fijne dag

groetjes

Wietske