zondag 10 juni 2012

Zondag 10 juni

Het is nog vroeg, maar ik ben nou eenmaal altijd heel vroeg wakker, en ik ga toch echt niet heel vroeg naar bed.

Gisteren en eergisteren mijn verjaardag gevierd, vrijdag met zusjes, gisteren met de kinderen. Allemaal leuk en gezellig. Het was hier ook vrijdag de hele dag mooi weer, we konden op het terras in de binnenstad lunchen.

Gisteren om een uur of 11 kwamen de kinderen, en was het weer erg gezellig. De kindjes bleven met hun papa thuis in Maastricht, zij zijn net verhuisd en hadden hun eerste week op het werk, school en kinderdagverblijf erop zitten. Ze waren doodmoe van alle nieuwe indrukken en zijn dus lekker in Maastricht gebleven. Hun mama was wel met de trein gekomen.
Ze worden naar school en kinderdagverblijf gebracht in de bakfiets, dat is reuze handig. het gaat goed in de nieuwe woonplaats. Opa en oma hebben een stukje meebetaald aan de bakfiets onder het mom:
" omdat wij veiligheid erg belangrijk vinden betaalt opa de bak van de fiets."Omdat alle kinderen graag een keer naar de winkel van Piet Hein Eek in Eindhoven wilden mochten opa en oma op de jongste kleinzoon passen. We hebben samen met hem een paar mooie truitjes gekocht in de stad, en we hebben de ingrediƫnten voor een warme maaltijd gehaald bij de buurtsuper.Veel tijd om te quilten was er dus niet de afgelopen dagen. ik hoop het vandaag weer een beetje in te halen.

Omdat wij allemaal niet veel hebben met voetballen zijn oudste zoon en schoondochter weggegaan toen de wedstrijd begon. Ze wonen in den Haag en dat is vanuit den Bosch vaak file rijden. Dat zal nu niet het geval geweest zijn denk ik.

Ik ben tijdens de wedstrijd heerlijk in de luie stoel gekropen met de vingerhoedjes. Na deze rand moet ik er nog een, dan is hij vierkant en stop ik ermee. Intussen borduur ik door en maak lapjes voor de rand die daar weer omheen moet. Het lijkt op de foto een beetje een puinhoop maar dat is het niet hoor. Ik bewaar het overzicht..........

En altijd houden Saartje en Britt mij gezelschap.
Vandaag het huis maar eens schoonmaken en fietsen als het droog blijft. Nu schijnt het zonnetje in ieder geval.

Prettige dag

groetjes

Wietske