donderdag 8 augustus 2024

De aftrap….

 

Nauwelijks bekomen van de reis naar Engeland zijn we zaterdag direct aan de slag gegaan met de start van deel 1 van “Big Woods” ontwerp ven Sarah Fielke en de Tula Pink stoffen, geleverd door Free Spirit.

.                                                           

Het eerste blok is best een beetje lastig en om nou je mes in de mooie stoffen te zetten? Daar is wel enige moed voor nodig.


Ik lamineer alles, net zoals Sarah aangeeft in haar video. Het werkt echt fantastisch en ik kan het iedereen aanraden.


Het begin is gemaakt en ik besluit om eerst maar eens de eerste blokjes te patchen zodat ik een beetje thuis raak in het geheel.


Een klein gedeelte van de groep is aanwezig bij de aftrap vanaf 13.00 uur. Met elkaar luisteren we naar de uitleg van Herman.


En als een duveltje uit het doosje is daar dan ineens een huis dat al helemaal “AF” is.
Het ziet er supermooi uit en oh wat is het leuk om het even in het echt te zien.

We gaan er samen mee aan de slag, er wordt al druk gebruik gemaakt van de appgroep want onze deelnemers zitten verspreid over het hele land tot ver in België.


Voor tienen kwam de eerste Beeganger al binnen en wat was het een gezellige ochtend. 
Een volle tafel, veel plezier en heel veel verhalen.


Het was een overvolle, drukke dag maar wij zitten weer helemaal in het winkel gebeuren.

De afgelopen week besloten we om het dakterras nog maar even een flinke schrobbeurt te geven.

Nog nooit eerder is het voorgevallen dat we dit tussendoor nog een keer moesten doen. 1 keer in het vroege voorjaar is altijd voldoende maar nu was het door de regen zo groen dat je de kans loopt uit te glijden als het nat is.


Komend weekend, zaterdag en zondag, is onze jaarlijkse Summerschool. Onder leiding van Mandy gaan we er 2 heerlijke dagen van maken. We hebben er echt veel zin in. Sommigen blijven slapen in een hotel, anderen reizen heen en weer.


Morgen komt de sterke papa van de meisjes ons helpen met tafels op de juiste plekken te zetten zodat iedereen voldoende ruimte heeft.
En nu maar hopen dat we ook buiten kunnen zitten maar we zijn overal op voorbereid.


Na het weekend een verslagje.

Groetjes

Wietske