zondag 2 juni 2024

Leuk nieuws…..

Eergisteren kregen we de foto’s door van Sarah Fielke. In oktober komt ze samen met Damian naar Nederland toe en geeft ze 2 dagen workshops in onze winkel.


En kijk, hoe leuk. Dit gaan we doen:

De “Tweedle Dee Projectbag” Een superleuke tas met de leukste applicaties.

Appliceren, dat kan Sarah als de beste en ze gaat ons er les in geven.



De details volgen later nog maar dat het leuk wordt is wel duidelijk. We geven een aantal mogelijkheden zoals de hele tas maken of alleen een paneel met applicaties. De leuke clips, het koord er door… Het wordt allemaal geregeld.

Het is sowieso natuurlijk ontzettend leuk om haar weer te ontmoeten …… maar onze dagen zitten overvol. Mocht je nou toch nog mee willen doen dan kun je je nog aanmelden bij Rita Visscher van atelier Quiltlokaal in Sneek. Stuur haar een mail: atelierquiltlokaal@gmail.com en wellicht heeft zij nog een plek vrij voor je.



 De komende week zijn we alleen 

woensdag en vrijdag

 open. Ik mag zaterdag maar liefst 70 kaarsjes uitblazen en deze dag gaan we samen met de kinderen vieren.


Ik las op google dat je, als je 70 wordt, “bejaard” of “senior” bent….. Nou snap ik dat senior wel maar bejaard?  Mmmmmm, daar kan ik me toch niet echt in vinden hoor.

Dat voelen we niet zo. Oké er zijn rammeltjes hier en daar maar dat neemt niet weg dat we nog “volop in het leven staan”

En of het nou gaat om de winkel, het zingen in koren of het meeleven met al onze kleinkinderen…Het is geweldig om zo nauw te betrokken te zijn bij hun wel en wee.

Mijn cadeau? Dat heb ik zelf bedacht….

Een prachtige gouden armband met alle namen van de kleinkinderen



Onze kinderen worden groot

Kreeg Suze van 5 vorige week haar eerste zwemles en moest  ze er nodig even een tekening van maken,



Kreeg  Laurens gisteren precies op z’n 17e verjaardag om 8 uur in de ochtend al zijn eerste rijles.





En het is al weer 3 jaar geleden dat onze kinderen bij ons introkken in de winkel om hun eigen bedrijf te starten. Inmiddels zijn ze samen fulltime bezig om van de studio een bloeiend bedrijf te maken, en volgens mij gaat dat wel lukken.

Woensdag is er weer de maandelijkse Bee en we gaan zorgen voor iets lekkers bij de koffie en de thee.

Om te vieren…..


Groetjes

Wietske