Pagina's

zondag 1 november 2020

En terwijl.......

 het buiten om ons heen een onrustige wereld is, genieten wij binnen van een workshop en van elkaar.

Oké, we dragen mondkapjes en we houden afstand


Maar we delen een grote passie en we kunnen er uren over praten, en het is vooral een hele vrolijke dag!!


In de keuken staan de broodjes gesmeerd en iedereen vindt een veilig plekje aan tafel. Even totale leegte in het cursuslokaal. Een heerlijk gezicht.


Het mooie mondkapje is van Mandy, nog gauw gemaakt, bijpassend bij "Doeslief". Och, het went ook wel weer en als je het er even te warm van krijgt


ga je gewoon op je plaats zitten en kan hij weer af. En na de middag kan de deur open en de verwarming uit. Het zonnetje schijnt en het is heerlijk weer.


De eerste resultaten worden snel zichtbaar. Mooie lieve harten


Vooral de zoete kleurtjes zijn deze dag in trek.


Mandy heeft haar "Doeslief" grof doorgequilt met dik garen. Het ziet er prachtig uit en een lesje is nooit weg. We zuigen de info graag op.


Zo jammer dat "Home Alone" op 29 december niet door gaat. Maar eigenlijk zijn we opgelucht dat we in een vroeg stadium de knoop doorgehakt hebben en besloten dat we zelfs in een grote zaal aan de overkant toch maar niet met 20 deelnemers willen zitten.

Hopelijk wordt het allemaal wat overzichtelijker in het voorjaar en kunnen we dan alsnog deze leuke verrassingsworkshop met Mandy gaan plannen.

Voorlopig blijft de titel "Home alone" nog wel even actueel.......


Tegen 3 uur hebben de meesten hun eerste hart wel af en weten we hoe het werkt met de verschillende mallen.
Nog lekker even winkelen voor de laatste aankopen en de dag zit er weer op.


"Doeslief" Hoe toepasselijk om dit prachtige boeket bloemen te krijgen van Roos


Ze is erg ziek maar komt toch naar de winkel toe. Heel veel kan nu niet meer, maar gelukkig kan ze nog prima handwerken.


Heel veel sterkte Roos, en geniet van je aankopen. We houden contact en we hopen dat je nog een hele poos kunt genieten van het handwerken.


We vergaderen ons suf, wij met z'n tweetjes. Vooral de veiligheid in de winkel is voor ons een belangrijk aandachtspunt. We merken dat het voor veel klanten belangrijk is dat het handwerken in deze onrustige tijd gewoon door kan gaan en we doen er dan ook alles aan om het zo goed mogelijk te doen.

Ook als we even een paar uurtjes op Suze moeten passen, gaan onze overleggen gewoon door.


Suze vermaakt zich prima, ook beneden. Er staat een extra kinderstoel voor haar en rozijntjes en drinken liggen standaard in de koelkast. En mocht je in de la dreumeskoekjes tegenkomen?......


Woensdag gaan we weer om 10 uur open.

groetjes

Wietske