maandag 6 januari 2014

Lucht in het atelier



Waar vind je dat nou tegenwoordig nog, dat de Raad van Bestuur en de Directie gezamenlijk plannen maken om de situatie op de werkvloer te verbeteren zonder onenigheid?

Nou, hier bij ons natuurlijk!!!

Gistermorgen hebben we er best wel lang over gedaan om te bekijken hoe we wat meer lucht konden krijgen in het atelier, geen spullen op tafel, niet te volle kasten, niet van alles op de vloer, enz.enz.
Zeg maar: 
Ik wil wel graag een atelier maar als het gesloten is moet het weer een gewone leefkamer zijn.

Nou, dat valt nog niet mee

In eerste instantie wilde Herman naar de bouwmarkt om zelf iets te maken, maar bij nader inzien vonden we dat toch niet nodig en konden we op creatieve manier de boel veranderen.


De kast kwam op de gang


Met daarin  de helft van de bakken, zodat ook daar heerlijk gerommeld kan worden. De andere FQ's staan in de kasten in de kamer en kunnen daar nu gewoon in blijven staan als het atelier geopend is.

even gezellig aankleden natuurlijk


Alle voorraad in het bankje

En de tafel kan nu leeg blijven


En in de kamer is de hoek vrij gemaakt zodat daar straks de DMC carrousel kan staan
He he klaar alweer!!!

Gelukkig nog tijd genoeg om de randjes te borduren


Nu nog makkelijk, maar zo ontzettend leuk om te doen

Ik gebruik een Aida stof, prachtig materiaal, het is net of je met wol werkt. Ik had nog een hele hoop aan de rol maar afgelopen weekend is het allemaal verkocht. Wel hebben we vorige week nieuwe besteld, maar of dat nog in voorraad is weet ik niet. En ik werk met Aurifil garen, makkelijk aan de klos en dan 1 draadje. Ik heb het met 2 geprobeerd maar dat werd niet mooi.

Allemaal groen-blauw tinten

Tot mijn verrassing konden er gewoon 103 kruisjes op terwijl ik dacht dat het met deze stof niet zou lukken, Dat is fijn want nou kan ik toch gewoon het aangegeven patroon volgen.


Fijne dag allemaal

groetjes

Wietske