dinsdag 17 december 2013

"Raindrops keep falling"......en een hele leuke uitnodiging voor de randjes- borduursters

Nou, nou wat hebben wij een hoop water gezien de afgelopen dagen in Canterbury. Alleen zaterdag was het droog en scheen er af en toe een waterig zonnetje.


Maar dan heb je natuurlijk wel een prachtig uitzicht, de hotelkamer was gelegen aan de goeie kant, dus hier keken we op uit. En dat was een feestelijk gezicht. En Herman had het allemaal goed geregeld hoor, we hadden een mooie plek op de parkeerplaats vlak voor de deur. En dat was met dit weer heerlijk.


In de prachtig versierde stad lopen, waar iedereen geweldig zijn best deed om er iets moois van te maken ondanks het slechte weer

 het regende zacht
of
 het regende hard
of
 het miezerde
of 
het waaide


En kijk, zomaar aan de kant van de weg


Ik mocht een foto maken


We zijn in een tuincentrum geweest die er op de folder geweldig uitzag, maar in werkelijkheid


Vond ik de wastafels in de WC's het mooist


Kijk, die zou ik nou ook wel in mijn WC willen hebben


We hebben oneindig vaak thee gedronken om maar binnen te zijn


En gelukkig, er was ook een droog moment zodat we een flinke wandeling om de kerk konden maken. Nou, dan ben je toch al gauw een half uurtje onderweg hoor





En dan de toegangsdeur. Is de deur gekrompen of is Herman de afgelopen dagen zo gegroeid?


Maar dan in de kerk. De plek waar het ons allemaal om ging.



Een Hoogmis op zondag, iedere dag een Evensong en als toetje gisteravond het kerstfeest van de plaatselijke school met honderden mensen samen.
Wij hebben zelden zo genoten als van deze momenten. In de afgelopen 4 dagen zijn we maar liefst 6 keer naar de kerk geweest!


En nu? We zijn weer veilig thuis, de eerste was is al weer gedraaid, Herman heeft zojuist de auto gewassen en dit lag op ons te wachten.
Het bordje voor buiten op de muur


Maar dan nu de leuke uitnodiging:
Ik heb me de afgelopen dagen verbaasd en zo ontzettend meegenoten van alle berichtjes, blogjes, foto's, draadjes, kleuren, linnen, wel of niet en hoe dan???
Ik dacht: daar moet ik iets mee, en ik had al in een eerder blogje gemeld dat ik het leuk zou vinden om mijn atelier open te stellen voor de liefhebbers die zin hebben om samen met elkaar te beginnen aan dit leuke jaar vol borduursteekjes georganiseerd door Simone en Annelies. 

Overigens alle hulde voor hen omdat ze met zoveel geduld ons te woord staan, weer uitleg geven, weer namen veranderen en toevoegen. 

Ik heb daar GROOT respect voor!!!!!!

En toen kreeg ik zomaar een mail van Simone van "Soed Idee." Zal ik een keer naar jouw atelier komen zodat ik ook borduursters kan ontmoeten samen met jou?

We hebben besloten om dit op zondag 12 januari te doen tussen 12.00 en 4.00 uur in de middag, en we nodigen jullie dus uit om naar den Bosch te komen. Voordeel van de zondag is dat je gratis kunt parkeren als je van te voren bij ons een bonnetje haalt voor op de autoruit.

Uiteraard geldt wel de letterlijke uitspraak:

"IJS EN WEDERDIENENDE"

want als het slecht weer is met sneeuw en ijzel gaat het op die middag niet door.

Mocht er veel animo zijn gaan we in 2 groepen, maar ik ben bereid om mijn voorkamer erbij te gebruiken en misschien kunnen we plannen maken om regelmatig bij elkaar te komen om elkaar te inspireren.
Mijn atelier staat er voor open, ik vraag alleen een paar euro voor de koffie/thee en iets lekkers,

en heel belangrijk:

Herman vindt het goed!

Nou moeten jullie je niet gaan aanmelden bij Simone, zij is die middag mijn gast en ze heeft haar handen al vol aan de organisatie tot nu toe.
Bovenaan mijn blog staan al mijn gegevens, dus je kunt je via de mail opgeven.

En vol is vol!!!

Zo, ik ga nog eens een was draaien.
Fijne avond

groetjes

Wietske