woensdag 29 mei 2013

ik ben onthand........



ja hoor, ik ben er weer!

Gisteren om 11 mocht ik komen en echt, het is lopende band werk daar. En de eerste operatie waarbij ik niet nuchter hoefde te zijn omdat er plaatselijk verdoofd werd.

En dan volg je de gesprekken en doe je, voor zover je daar zin in hebt, gezellig mee!

De chirurg was een jonge dame waar ik vorige week al kennis mee gemaakt had, dus dat schept een band, helemaal als ze vertelt dat haar moeder ook quilt.

Helaas blogt haar moeder niet en dat is dan weer jammer, want waar haalt een mens in vredesnaam zijn inspiratie vandaan.

De chirurg liet me mijn hand met hechting zien (slechts 1 maar dan wel een hele grote) en vertrouwde me toe dat ze extra haar best had gedaan om het zo mooi mogelijk te doen: 

want tja handwerksters he?

Nu maar hopen dat het
 allemaal niet
voor niks is

En nu? hoe kom ik de komende tijd door als je 10 dagen niet mag:

Autorijden, quilten, met je handen in het sop, aan de katten (bak) komen, fietsen, tillen enz.?

Sommige dingen zijn geen straf natuurlijk......

Is er in Nederland niet ergens een soort hangplek waar we heen kunnen voor de broodnodige afleiding?

Volgens mij zou dit een gat in de markt zijn!!!!

ik ga vandaag blogjes lezen, gewoon lezen, tv kijken en naar de regen kijken, want die stroomt hier al weer overvloedig naar beneden.



Mijn lief heeft beloofd om vanmiddag wat eerder thuis te komen en morgen komt zusje een dagje, kan ze me mooi even helpen om het verband eraf te halen.

ik wil jullie heel erg bedanken voor alle lieve mails en berichtjes van de afgelopen tijd. Ik heb er veel plezier aan beleefd, en er erg van genoten. Vanaf nu ben ik er weer om jullie berichtjes ook te lezen.

groetjes

Wietske