zondag 12 mei 2013

Daar zijn we dan

Mijn eerste berichtje vanuit de B&B van Monica en Guus.
De reis ging zeer voorspoedig, in het begin behoorlijke regen maar na verloop van tijd brak de zon door en was het genieten geblazen.
Omdat Lida Parijs wilde omzeilen hebben we volgens mij een alternatieve route gereden waardoor we iets later waren dan gepland.
De ontvangst in 'Chez Monica et Guus' was bijzonder prettig en de avond verliep in grote harmonie waarbij we voor ieder de nodige cadeautjes gemaakt en gekocht hadden.
En neem van mij aan, Monica en Guus zijn een prima gastheer en gastvrouw, je voelt je welkom in een sfeer die helemaal leuk is.
De kamers werden verdeeld, de bedden geïnspecteerd, en we hebben goed geslapen.

Uiteraard net als bij jullie regende het hier vanochtend ook.
Maar het mag de pret niet drukken: de omgeving is onvoorstelbaar mooi en zodra ik maar even de mogelijkheid had vanmorgen om foto's te maken ben ik naar buiten gegaan met onderstaande plaatjes als resultaat !


 Tja, en dan het interieur !!!! Geweldig, helemaal mijn smaak.

Op ieder detail is gelet, en op iedere plek is wel iets wat het fotograferen waard is.





Nu maar afwachten of het droog wordt en of we nog ergens heen kunnen gaan. Maar als dat niet gaat hebben we genoeg handwerk bij ons om ons te vermaken.

Ik kan niet rechtstreeks vanuit hier bloggen, dus de berichtjes komen via mijn lief naar jullie toe.
Hij zorgt er voor dat alles er netjes op komt te staan. Maar omdat hij morgen natuurlijk gewoon aan het werk moet zullen de blogjes met enige vertraging verschijnen denk ik.

Groetjes,

Wietske