zaterdag 27 april 2013

zopas, straks, vanavond en morgen


Jullie dachten natuurlijk al: waar blijft ze toch op deze zaterdagmorgen?????

Welnu, na de regendag van gisteren hadden mijn lief en ik veel behoefte aan buitenlucht en wilden wij onze stramme ledematen eens even strekken in de natuur op de fiets. En daar word ik toch altijd zo blij van, mijn dag kan dan niet meer stuk.

En dus zaten wij al voor half 8 op de fiets, ik denk dat jullie nog rustig op 1 oor lagen.

Geniet even mee van een wakker wordend Bossche Broek, het is echt te mooi dat je dit pal naast je voordeur hebt.












Straks vertrek ik naar Francoise voor het vervolg op mijn proberen-om-op-de-naaimachien-te-quilten cursus.


Voor vanavond hebben we kaarten kunnen bemachtigen voor het kroningsconcert. Volgens mij organiseert haast iedere gemeente wel iets bijzonders deze dagen en wij hebben hier voor gekozen. Ik heb begrepen dat de concertruimte vanavond helemaal in stijl is aangekleed.

Ik zal er mooie foto's van maken.


En dan morgen wel een heel bijzondere dag voor ons. Af en toe doen wij mee met een zg. scratch. We worden verwacht in het muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven om half 10 en repeteren dan een hele dag met heel veel mensen die er van houden om gezamenlijk muziek in te studeren. Natuurlijk moet je van te voren wel je huiswerk doen maar voor ons is het een makkie want wij hebben deze mis al eerder gezongen.

's -Avonds is het concert met professionele solisten en een orkest.

Hier houden wij van!



Ik heb maandag vast wel veel te vertellen

Fijn weekend allemaal! 

groetjes

Wietske

...........P.S. Zusje en zwager, van harte proficiat met jullie jubileum, geniet van je vakantie, doe voorzichtig en kom weer veilig thuis..........

liefs

Wietske